Vatmanul din Iași care a cucerit inimile femeilor. Bărbatul este extrem de admirat, mai ales că în timpul liber scrie poezii de dragoste

Vatmanul din Iași care a cucerit inimile femeilor. Bărbatul este extrem de admirat, mai ales că în timpul liber scrie poezii de dragoste
Vatmanul din Iași care a cucerit inimile femeilor

Petru Enea are 27 de ani și este vatman în Iași, nu orice vatman, ci cel mai chipeș de la CTP. Petru atrage mereu privirile, în special privirile fetelor. Dar ce nu știu ele este faptul că Petru este și un poet desăvârșit.

Cel mai admirat vatman

Băiatul a decis să se angajeze la Compania de Transport Public Iași în urmă cu aproximativ doi ani. El nu este niciodată singur, alături de el fiind fratele său geamăn, Ionuț Enea. Ambii sunt vatmani în Iași. Atunci când nu este la muncă conducând tramvaiul, Petru scrie versuri de dragoste.

Frații Enea au 27 de ani. Ei sunt vatmanii după care toate domnișoarele ce pășesc în tramvai întorc capul. Cei doi s-au ales cu această meserie în urmă cu doi ani. Au plecat din satul natal pentru o viață mai bună, iar aici și-au găsit loc de muncă. Ambii sunt talentați, însă Petru scrie poezii.

S-a întâmplat pur și simplu! Mergeam sau stăteam, îmi treceau prin gând versuri. Vedeam ceva la televizor sau pe stradă și mă gândeam la acel lucru, iar în mintea mea se organizau cuvinte care rimau. Eu mă consider om normal și consider că oricine poate scrie poezii dacă își dorește. Mie îmi place foarte mult să scriu și, când am puțin timp liber, fac asta. Cu ajutorul versurilor sau a scrisului în sine mă exteriorizez mai ușor. Când nu am cu cine să vorbesc și nu am cui să mă confesez, îmi așez gândurile pe o bucată de hârtie sau, mai nou, le scriu pe telefon.

Cei doi frați sunt foarte apropiați

Ionuț și Petru au avut și încă au o relație foarte apropiată. Cei doi locuiesc împreună, mănâncă împreună și trec prin bune și rele împreună. Imediat după ce au terminat liceul, amândoi au decis că este timpul să-și facă un trai mai bun.

Petru este cel ce scrie poezii romantice în timpul liber. Cu toate acestea, pe cât de frumoase și romantice sunt, nu le-a folosit niciodată ca pe o metodă de cucerire. Petru este un băiat chipeș, iar fetele îi zâmbesc mereu când îl văd pe traseu. Ceea ce nu știu ele este că vatmanul chipeș este romantic. Își exprimă sentimentele profunde prin poezii.

 Am mai auzit cazuri în care și-au găsit sufletul pereche în companie și sper și eu, doar speranța moare ultima, nu? Nu am scris niciodată o poezie pentru o fată. Eu am această înclinare de multă vreme, dar în urmă cu aproximativ doi ani am început să le scriu. Până în prezent am scris peste 100 de poezii, unele mai scurte, altele mai lungi, depinde de inspirație și timp. Cele mai multe poezii le-am scris seara, la birou, cu lampa aprinsă”, a spus Petru Enea, poet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI