Vatman din București, împușcat de un șofer din trafic. De la ce a pornit cearta celor doi

Vatman din București, împușcat de un șofer din trafic. De la ce a pornit cearta celor doi
Vatman din București, împușcat de un șofer din trafic. De la ce a pornit cearta celor doi

Momente de maximă tensiune au avut loc în această dimineață, în București. Un vatman a fost împușcat de un șofer, cel din urmă fiind deranjat de gestul urât al conducătorului tramvaiului față de un călător care dorea să se urce în mijlocul de transport.

Cum s-a petrecut incidentul

Scenele violente au avut loc în Capitală, în jurul orei 10:00, în timp ce un tramvai se afla în stație. În momentul în care acesta a închis ușile, un călător care se grăbea a fost lăsat „cu ochii în soare”, ușiile fiind închise în fața lui.
Mâhnit de gestul vatmanului, un șofer aflat într-o mașină de lux, martor la cele petrecute, s-a enervat pentru nedreptatea văzută și a reacționat violent la adresa vatmanului.

În urma scandalului izbucnit, șoferul martor a scos un pistol cu bile și l-a împușcat pe conducătorul tramvaiului, după care a fugit de la fața locului. Bărbatul a fost rănit ușor, luând decizia să rămână în continuare la muncă. Acesta a reținut numărul mașinii atacatorului, motiv pentru care l-a reclamat la poliție pentru gestul său violent.

“Astăzi, la ora 10:00, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost ranit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile. La faţa locului au sosit poliţiştii precum şi un echipaj medical pentru îngrijiri.

Vatmanul şi-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical. La acest moment poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare şi depistare a bărbatului care ar fi folosit pistolul cu bile”, anunţă oficialii Poliţiei Capitalei, potrivit adevarul.ro.

Potrivit ultimelor informații, șoferul violent a fost identificat de polițiști, în acest moment aflându-se pentru declarații la secția 16 de Poliție.