Vărul lui Emi Pian l-a luat în vizor pe Jador. Mesajul vulgar către cântăreț

Vărul lui Emi Pian l-a luat în vizor pe Jador. Mesajul vulgar către cântăreț
Vărul lui Emi Pian l-a luat în vizor pe Jador. Mesajul vulgar către cântăreț

Clanul Duduianu este în centrul atenției în ultima perioadă, după ce Emi Pian, liderul acestui clan, a fost ucis de unul dintre rivalii săi, după un joc de barbut.

Jador, luat în vizor de vărul lui Emi Pian

Astfel, George Pian, vărul defunctului, face eforturi să iasă în evidență și l-a luat în vizor pe cântărețul de manele pe nume Jador, numit și regele Youtube-ului deoarece melodiile pe care le scoate ajung pe locul 1 în trending.

Reamintim că în urmă cu câteva luni, George Pian a fost amendat de Poliție după ce a postat pe Tik Tok un video în care acesta ridiculiza o operatoare de la 112, pe care a mințit-o că ar suferi inițial de coronavirus. La momentul respectiv, cel care a dat share clipului a fost chiar Jador, iar astfel vărul lui Emi Pian a ajuns în atenția publică.

S-a apucat apoi și el de vlogging, iar cel căruia i-a declarat război este Jador. Acesta îl laudă, în schimb pe un alt manelist celebru, și anume, Dani Mocanu.

George Pian susține că este sătu de fițele lui Jador și că el cânta la Bacău în urmă cu un an ”când murea vreun câine sau o pisică“. Iată mesajul vărului lui Emi Pian, cenzurat din cauza limbajului.

Ce i-a transmis George Pian lui Jador

„Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: «Aoleu Simina, te-a … Alex». Tu un… , ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending…

Da mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine?

A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă“, i-a transmis George Pian lui Jador.

„Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?

Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!“, a mai spus vărul lui Emi Pian, într-un vlog pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI