Ce face criminalul lui Emi Pian în celulă. Cum se comportă și ce coleg de arest are

Ce face criminalul lui Emi Pian în celulă. Cum se comportă și ce coleg de arest are

La  începutul săpătmânii trecute întreaga lume interlopă din București era zgudită de un scandal din care a rezultat și moartea unuia din cei mai influenți interlopi, Emi Pian. totul ar fi pornit de la o încăierare la un joc de barbut.

Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect în crima din Giulești

Evenimentul dramatic a avut în noaptea de luni spre marți, 4 august, undeva într-o locație din Giulești, frecventată de clanurile interlope din București. Protagoniștii incidentului au fost clanul ”Duduienilor” și Clanul ”Rinu”. Martorii spun că totul a plecat de la un reproș făcut de cei din clanul ”Rinu” împotriva lui Emi Pian care ar fi încălcat anumite reguli în ceea ce privesc împrumuturile de bani. De la reproșuri s-a ajuns rapid la o încăierare între Emi Pian și cel care a devenit suspectul principal pentru uciderea acestuia, tânărul de 25 de ani, Richard Emanuel Gheorghe.

Un alt scenariu al evenimentelor din noaptea fatidică, pare-se pus cap la cap de procurorii care anchetează cazul, ar fi altul decât cel aflat inițial pe surse, și anume că scandalul dintre ei ar fi început după ce Emi Pian și-ar fi luat în bășcălie rivalii.  cei din clanul”Rinu” ar fi ripostat cu pumnii, iar după această bătaie, Emi Pian împreună revenind ulterior în aceeași locație, la scurt timp, cu ”întăriri”. Îmăpreună cu 10 locotenenți ai Duduienilor, Emi Pian și fiul său s-ar fi răzbunat, răfuiala continuând în stradă.

Ce face criminalul lui Emi Pian în celulă. Cum se comportă și ce coleg de arest are
Ce face criminalul lui Emi Pian în celulă. Cum se comportă și ce coleg de arest are

Richard Emanuel Gheorghe împreună cu restul membrilor clanului ”Rinu”, văzându-se încolțiți au ripostat, iar tânărul ar fi scos un cuțit înjunghiindu-l pe Emi Pian înm zona venei femurale, acesta decedând ulterior la spital după un șoc hemoragic. Imediat după momentul crimei Richard Emanuel Gheorghe ar fi fugit dar cei din clanul advers l-ar fi prins și lovit cu pumnii iar fratele lui Emi Pian, Grațian Pian, l-ar fi atacat cu o sabie, rănindu-l grav pe zona spatelui. Acesta în cele din urmă a ajuns la spital, unde a fost reținut de autorități. La fel ca și în cazul lui Richard, polițiștii au decis să-l aresteze pe Grațian Pian pentru tentativă de omor.

Suspectul principal stă cuminte în celulă

După ce a fost dus de urgență la Spitalul Elias, Richard Emanuel Gheorghe afost audiat timp de 4 ore, prin videoconferință, de poliție și procurorii care se ocupă de acest caz, ulterior decizia fiind de arest preventiv pentru 30 de zile. Tânărul, prin intermediul avocaților săi, a cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv, pe 30 de zile, cu arest la domiciliu sau control judiciar. Conform surselor, suspectul a fost audiat acum două zile, pe 11 august, tot prin videoconferinţă. Surse apropiate anchetatorilor spun că tânărul ar fi declarat magistraților că se consideră nevinovat şi că tot ce a făcut a fost să se apere, altfel, apropiaţii şi fraţii lui Emi Pian l-ar fi omorât. Sursele mai spun că tânărul, cu toate că nu este singur în celulă, este cuminte, se uită la televizor și nu comunică cu nimeni în închisoare. celeași surse menționează că deja ar fi primit pachete cu mâncare de la familie și că așteaptă următoarea înfățișare cu procurorii și judecătorii

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI