Valentina Pelinel, veste minunată chiar în a doua zi de Crăciun. Lumea a fost uimită s-o vadă așa cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, veste minunată chiar în a doua zi de Crăciun. Lumea a fost uimită s-o vadă așa cu Cristi Borcea
Cristi Borcea a trecut prin momente grele

În 15 decembrie vestea infectării cu COVID-19 a fostului finanțator Cristi Borcea, devenea știrea momentului. Primele informații anunțau o posibilă stare gravă de sănătate a acestuia, fiind internat de urgență. Ulterior, conform fostului patron dinamovist, starea sa de sănătate s-a ameliorat, iar astăzi îl regăsim acasă, alături de familie.

Cristi Borcea a trecut prin momente grele

Anunțul infectării lui Cristi Borcea cu noul coronavirus a venit ca o bombă în media românească. De altfel, fostul finanțator de la Dinamo, declara ulterior care este situația reală de sănătate, după ce fusese internat la secția de Chirurgie cardio-vasculară de la etajul 5 a Spitalului Floreasca.

”Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma.

Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020″, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.ro, după ce Impact.ro a prezentat în exclusivitate informația că fostul patron este în spital, dar și că are covid-19.

Întors acasă de sărbători, alături de familie

După momentele grele de spitalizare, în cele din urmă Cristi Borcea s-a întors acasă, lângă Valentina Pelinel și copii lor. De altfel, fericită că soțul ei a putut să sărbătorească Crăciunul acasă, a psotat pe rețelele de socializare poze alături de copii și Cristi.

”În cea mai frumoasă zi din an, noi toți vă dorim Sărbători liniștite și binecuvântate, cu sănătate și pace în suflet, recunoștință pentru ce a fost și încredere într-un an mai bun. Crăciun fericit tuturor și La mulți ani celor care își sărbătoresc ziua de nume”, a postat Valentina Pelinel, pe contul ei de pe Instagram.

Vestea și momentul a fost unul plin de emoție, fanii celor doi de pe Instagram, felicitându-l pe Cristi Borcea de faptul că a scăpat de virus și că a putut să fie alături de familie de sărbători. Deși un personaj controversat, Cristi Borcea își dorește să fie un familist convins, declarând recent:

”Vreau să-mi cresc familia, nu să conduc lumea. Întotdeauna m-a inspirat Napoleon Bonaparte. Mi-a plăcut istoria și am vrut să fac și eu lucruri mari, de când eram foarte tânăr. Totuși, îmi place viața.

De aceea m-am retras din fotbal unde este stres continuu și din cauza căruia mi-am riscat viața atât de mult. Îi las pe alții să fie ei Napoleon Bonaparte la nesfârșit, să conducă lumea, eu nu mai vreau, am copii de crescut!”, a declarat fostul acționar dinamovist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI