Valentina Pelinel, primele declarații despre a treia sarcină. ”Suntem foarte fericiți”

Valentina Pelinel, primele declarații despre a treia sarcină. ”Suntem foarte fericiți”
Valentina Pelinel, declaratii despre sarcina

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor să devină iar părinți? Ce a declarat fostul model. Amintim că Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au cununat civil pe data de 12 septembrie 2018.

Valentina Pelinel, primele declarații despre a patra sarcină

Aceștia au o familie numeroasă și nu vor să se oprească aici. În anul 2016, Valentina Pelinel a născut primul copil al cuplului, pe Milan. În 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți, de data aceasta de gemene, Indira Maria și Rania Maria. Fostul model a mai spus că, chiar dacă are casa plină, nu ar spune unui alt copil în familie.

„Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”,a declarat Valentina Pelinel, într-un interviu pentru Click.ro.

Valentina Pelinel, o familie fericită

Cu toate are trei copii, Valentina Pelinel reușește să aibă grijă de ea.

„Grădinița este la doi pași de casa noastră. Milan este ok, s-a obișnuit, pentru gemene a fost un pic mai delicat. Dar stau doar patru ore, program scurt, apoi vin acasă, dorm acasă. În intervalul acesta am timp să mă ocup și de mine. Merg la sală, mai fac masaj, am și eu timpul meu, merg la un tratament de întreținere sau la coafor. Mi-am împărțit timpul foarte bine”, a mai declarat soția omului de afaceri.

De menționat, Valentina Pelinel a apelat la fertilizare în vitro ca să rămână însărcinată din nou. Soția fostului patron de la Dinamo s-a arătat foarte mulțumită de acest proces, care a decurs natural și a avut loc în România, fără să trebuiască să plece în străinătate.

„Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a declarat Valentina Pelinel, într-un interviu pentru Ok Magazine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI