Valentina Pelinel și Cristi Borcea au prins teama covid. Cum s-au înfofolit după ce afaceristul s-a vindecat

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au prins teama covid. Cum s-au înfofolit după ce afaceristul s-a vindecat
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, precauți după ce afaceristul a scăpat de virus

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt mai preventivi decât niciodată. Cum se feresc aceștia de COVID-19, după ce celebrul afacerist abia a scăpat de virus? Cum au fost surprinși cei doi soți?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, din ce în ce mai precauți. Cum se feresc de COVID?

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost surprinși la prima ieșire în public, după ce afaceristul a fost testat negativ. Cei doi s-au camuflat serios, iar cu masca de protecție din dotare și-au rezolvat treburile, arată imaginile surprinse de paparazzi cancan.ro. Fostul acționar al lui Dinamo se pare că se bucură acum că a trecut de clipele grele și consideră că precauția e cuvântul de ordine acum.

Norocul afaceristului a fost că s-a vindecat de coronavirus chiar cu trei zile înaintea Crăciunului, așa că a putut să stea liniștit în jurul mesei alături de familie și să se bucure de cele specifice sărbătorii. Cei doi au oprit la un cabinei stomatologic unde bărbatul a avut ceva de rezolvat la dantură, ulterior părăsind locația și îndreptându-se către mașina parcată în apropiere.În doar câteva zeci de minute s-au și întors la locuința unde cei trei copii ai lor îi așteptau.

„Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate”

Familia Borcea a sugerat celor cu putere financiară să doneze spitalelor în aceste vremuri extrem de delicate. Fanii cuplului au fost foarte fericiți de inițiativa lor de a întinde o mână unor instituții medicale. Cei care îi apreciau și până acum le-au transmis încă o dată cuvinte de laudă și le-au mulțumit pentru faptul că se gândesc și la alții.

”Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100.000 euro. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați. Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”
Valentina Pelinel

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI