Val de critici la adresa lui Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Gestul cu care i-a înfuriat pe britanici

Val de critici la adresa lui Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta. Gestul cu care i-a înfuriat pe britanici
Val de critici la adresa lui Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta.

Meghan Markle s-a ales cu un val de critici, după înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, după gestul făcut în timpul procesiunii funerare a monarhului. De altfel, ducesa de Sussex a fost în centrul atenției la înmormântarea reginei, iar camerele au surprins-o pe aceasta la slujba de înmormântare făcând un gest care i-a înfuriat pe internauți. Iată ce s-a întâmplat!

Val de critici la adresa lui Meghan Markle după înmormântarea Reginei Elisabeta

La slujba de înmormântare a Elisabetei a II-a a Regatului Unit, Meghan Markle a venit însoțită de Prințul Harry. Cei doi sunt percepuți ca fiind personaje controversate, după ce și-au abandonat obligațiile regale, în anul 2020.

În dimineața zilei de luni, 19 septembrie 2022, a avut loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, la care au participat mai mulți membri ai regalității și lideri politici importanți. Cu toate acestea, una dintre cele mai așteptate sosiri a fost cea a lui Meghan Markle, soția prințului Harry.

Ducesa de Sussex a sosit în Marea Britanie în urmă cu câteva zile pentru a-l însoți pe Prințul Harry la slujbele funerare ale Regina Elisabeta a II-a. La funeraliile de stat ale reginei, Meghan Markle s-a afișat într-o rochie neagră și pălărie, ca simbol al doliului. De asemenea, ea a purtat cercei pe care însăși Regina Elisabeta a II-a i-a dăruit înainte de a se căsători cu Prințul Harry.

Se știe faptul că Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a au avut o relație cordială, însă au existat și câteva momente dificile. Potrivit ducesei de Sussex, atunci când Meghan a cunoscut-o pe regina Elisabeta a II-a, aceasta nu a știut să-i aducă un omagiu, așa că a fost un moment extrem de incomod pentru amândouă.

Ulterior, Meghan Markle i-a acordat un interviu lui Oprah Winfrey în care a dezvăluit că un membru al familiei regale a făcut comentarii rasiste cu privire la fiul ei Archie, dezvăluire care a zguduit monarhia britanică.

Meghan Markle a plâns la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

În timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a, camerele de luat vederi au surprins-o pe Meghan Markle plângând și ștergându-și lacrimile la moartea monarhului. Fotografia cu Meghan Markle plângând a devenit imediat virală și stârnit multe comentarii în rândul internauților. Unii dintre aceștia au considerat că sentimentele lui Meghan nu sunt adevărate și că plânsul a fost de fațadă, acesta fiind și gestul cu care Meghan i-a înfuriat pe britanici.

Un internaut de pe Twitter a comentat:

„Dacă copiii nu plâng, de ce ai face tu un astfel de spectacol?”

La fel, un alt utilizator a scris:

„…Și Oscarul merge lui Meghan Markle! Cine crede? A părăsit Anglia și a părăsit familia. De câte ori ai văzut-o pe regina în ultimii ani? Și acum plânge, haide…”

Fără îndoială, reacția lui Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a fost unul dintre cele mai controversate momente ale slujbei de înmormântare, mulți întrebându-se în urmă dacă sentimentele și plânsul fostei actrițe chiar au fost reale.