Ce a putut spune Meghan Markle despre Regina Elisabeta a II-a. Cuvintele soţiei lui Harry nu vor fi uitate prea curând. I s-a ordonat să îşi ceară scuze

Ce a putut spune Meghan Markle despre Regina Elisabeta a II-a. Cuvintele soţiei lui Harry nu vor fi uitate prea curând. I s-a ordonat să îşi ceară scuze
Britanicii își amintesc astăzi de cuvintele grele spuse de Meghan Markle la adresa Reginei Elisabeta.

Britanicii au rămas surprinși de cuvintele spuse de Meghan Markle despre Regina Elisabeta a II-a. Oamenii nu vor uita curând de declarațiile incredibile făcute de soția Prințului Harry. Fosta actriță a venit cu acuzații dure la adresa suveranei. Cu siguranță, cei din Casa Regală a Marii Britanii nu o vor ierta pe aceasta. Mulți și-au adus aminte de declarațiile grele chiar în ziua în care suverana e condusă pe ultimul drum.

Nimeni nu a uitat ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta a II-a: cuvintele sale sunt în mintea tuturor astăzi

Regina Elisabeta a II-a a murit în cursul zilei de de 8 septembrie, iar astăzi este condusă pe ultimul drum de britanici și Familia Regală a Marii Britanii. Majoritatea oamenilor din întreaga lume își amintesc tocmai astăzi de declarațiile grele făcute de fosta actriță la adresa suveranei.

Mai exact, cea din urmă a acuzat întreaga Familie Regală de rasism, susținând mai apoi că din această cauză a fost la un pas de sinucidere. Întreaga lume rămânea fără cuvinte la auzul cuvintelor grele oferite de ducesă în cadrul interviului exploziv oferit jurnalistei Oprah Winfrey: „Aceasta este o declarație de război la adresa familiei”, declara atunci o sursă pentru Sun despre anunțul ducilor de Sussex.

,,Nu ştiu cum ar putea ei să se aştepte după atât de mult timp că noi vom continua să păstrăm tăcerea dacă se dovedeşte că există un rol activ pe care familia regală îl joacă în propagarea unor afirmaţii false despre noi”, a continuat soţia prinţului Harry.

,,Acum am trecut prin multe lucruri, avem multă experienţă de viaţă după tot ce s-a întâmplat. Şi, totodată, acum avem posibilitatea să facem propriile noastre alegeri, în sensul că pe atunci nu puteam să îţi răspund afirmativ, în sensul că nu era alegerea mea”, a adăugat Meghan despre noua sa viață alături de Prințul Harry, departe de Familia Regală a Marii Britanii.

Ducii de Sussex trebuie să își ceară scuze

Celor doi li s-a cerut să își ceară scuze pentru interviul scandalos și „să recunoască motivele din spatele lui” înainte de înmormântarea Reginei.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost instruiți să rezolve ruptura cu Prințul William și Kate Middleton cauzată de cuvintele grele spuse în public, conform unor surse din interior, arată mirror.ro.uk.

Cum a fost prima întâlnire dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta a II-a?

De asemenea, tot atunci soția Prințului Harry a rememorat momentul în care a întâlnit-o prima dată pe suverană și a mărturisit că a fost surprinsă când partenerul ei i-a spus că trebuia să facă o reverenţă atunci când urma să o salute pe suverana britanică.

,,Nu m-am gândit că acest lucru se petrecea şi într-un cadru privat. I-am spus: ‘Dar este bunica ta’. El mi-a răspuns: ‘Este regina’. Acela a fost cu adevărat primul moment când am început să înţeleg”, a declarat Meghan Markle.

Urmăriți Playtech.ro și pe