Vă mai amintiți de Sorana de la A.S.I.A.? Cum a ajuns să arate astăzi, după ce a participat la Ferma

Vă mai amintiți de Sorana de la A.S.I.A.? Cum a ajuns să arate astăzi, după ce a participat la Ferma
Cum a ajuns să arate azi Sorana din trupa A.S.I.A?

Cum a ajuns să arate acum Sorana Darclee de la A.S.I.A? Cunoscuta cântăreață a trecut prin multe schimbări de-a lungul timpului?

Cum a ajuns să arate azi Sorana de la A.S.I.A.?

Sorana Darclee a trecut prin foarte multe schimbări de-a lungul timpului. După ce aceasta a divorțat a decis să se pună pe schimbări, așa că a încercat multe stiluri vestimentare, dar și multe culori și coafuri. Mai mult decât atât, nu a dus lipsă nici de experiențe palpitante, pentru că părea într-un timp că revine cu forțe proaspete în televiziune, după participarea în cadrul unor show-uri iubite de români. Deși a dispărut din nou de pe micile ecrane, surprizele vin pe bandă rulantă pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu fanii ei. Aceasta și-a schimbat din nou culoarea părului, iar cei care o urmăresc abia dacă au recunoscut-o.

Sorana Darcle, schimbare uriașă de look
Sorana Darcle, schimbare uriașă de look

Sorana este pasionată de artă în continuare, deși a lăsat ani buni muzica deoparte, în special imediat după proiectul A.S.I.A. Acum, vedeta se pregătește intens pentru admiterea la Universitatea de Arte București, iar în paralel se ocupă de restaurantul pe care-l deține alături de o prietenă din copilărie. Anul trecut, Sorana a revenit în atenția fanilor săi în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!”. “Eu n-am cântat niciodată muzică populară. Însă bunicul din partea mamei a fost țambalist și a cântat cu Maria Tănase… De altfel, aproape toți cei din partea mamei au fost artiști, iar cei din partea tatălui, doctori”, spunea atunci Sorana.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Back to blonde ‘n curly. @inadconcept @danivoicuhairdresser #afterquarantine #blonde #blondshavemorefun

O postare distribuită de Sorana Darclee (@soranadarclee) pe

„Va fi prima formulă a trupei”

„Trebuia să se întâmple în aprilie, dar evenimentul a fost mutat, la fel ca toate celelalte, spre finalul acestui an. Va fi prima formulă a trupei, adică eu, Anca Neacşu (32 de ani), Irina Nicolae (40 de ani) şi Anemona Niculescu (40 de ani). Noi vorbim în continuare şi ţinem legătura pe grupul nostru de WhatsApp. Unele dintre fete intră mai rar pe aplicaţie, dar când au timp, citesc toate mesajele şi răspund. Momentan, stăm toate acasă. Eu mi-am închis restaurantul şi pregătesc noi meniuri şi surprize pentru atunci când vom redeschide”
Sorana Darclee Mohamad (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI