Trupa ASIA, din nou pe scenă! Sorana, dezvăluiri în premieră despre marele eveniment

Trupa ASIA, din nou pe scenă! Sorana, dezvăluiri în premieră despre marele eveniment
Trupa ASIA, din nou pe scenă. Sorana face dezvăluiri

Bucurie enormă pentru fanii trupei ASIA! Unele dintre primele trupe feminine din România se vor reuni pentru un eveniment. Ce dezvăluiri a făcut Sorana despre ziua cea mare în care cei care le iubesc le vor vedea din nou în formula de patru?

Trupa ASIA se reunește! Sorana, dezvăluiri în premieră

Generația de acum a crescut pe muzica lor și a uitat-o în amintiri, alții încă o fredonează la petreceri cu teme 2000, dar toți se bucură de revenirea acestora pe scenă. Frumoasele cântărețe revin în formula de patru să încânte iar românii. Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu revin pe scenă, după o lungă așteptare. La 21 de ani de la înființare, ASIA va încânta din nou o grămadă de tineri. Din auza crizei sanitare cu care ne confruntăm, proiectul pe care l-au pregătit s-a amânat.

Amintim că solistele au adus rămas în amintirea tuturor cu hit-urile: Dă-mi nopțile înapoi, Sună periculos sau Nopți albe, puse în scenă de Adrian Ordean. Evenimentul norocos în cadrul căruia fanii pot să le vadă este destina compozitorului Ordean, care aniversează 45 de ani de activitate. Evenimentul a fost reprogramat pe data de 21 noiembrie, de la orele 19:39. Prețul unui bilet este de 100 de lei, 150 de lei și 200 de lei, în funcție de categoria locurilor.

Trupa ASIA revine din nou pe scenă în cadrul unui eveniment
Trupa ASIA revine din nou pe scenă în cadrul unui eveniment

„Va fi prima formulă a trupei”

„Trebuia să se întâmple în aprilie, dar evenimentul a fost mutat, la fel ca toate celelalte, spre finalul acestui an. Va fi prima formulă a trupei, adică eu, Anca Neacşu (32 de ani), Irina Nicolae (40 de ani) şi Anemona Niculescu (40 de ani). Noi vorbim în continuare şi ţinem legătura pe grupul nostru de WhatsApp. Unele dintre fete intră mai rar pe aplicaţie, dar când au timp, citesc toate mesajele şi răspund. Momentan, stăm toate acasă. Eu mi-am închis restaurantul şi pregătesc noi meniuri şi surprize pentru atunci când vom redeschide”
Sorana Mohamad (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI