29 oct. 2020 | 20:17

Va deveni tătic pentru a doua oară. Vedeta PRO TV a făcut anunțul La Măruță

Știri generale
Va deveni tătic pentru a doua oară. Vedeta PRO TV a făcut anunțul La Măruță
Actorul va deveni tătic pentru a doua oară

Vedeta PRO TV va deveni tătic pentru a doua oară. Soția lui este însărcinată în cinci luni și va aduce pe lume tot o fetiță. Aceștia sunt căsătoriți de cinci ani, însă sunt într-o relație de zece ani.

Vedeta PRO TV va deveni tătic pentru a doua oară

Adrian Nartea și soția lui Alina Ferinceac vor deveni părinți pentru a doua oară. Actorul a anunțat în cadrul emisiunii ”La Măruță”, că soția s-a, fost manechin, este însărcinată cu cea de-a doua fetiță. Cei doi mai au împreună o fetiță, Mara, care are aproape 5 anișori.

Adrian Nartea în vârstă de 39 de ani, a spus că nu se așteptau să devină din nou părinți și că nu a fost ceva programat. Actorul susține că și-ar fi dorit băiat și că speră ca fiicele lui să păstreze numele Nartea după ce se vor căsători.

Cum a cunoscut-o Adrian pe Alina Ferinceac

Actorul a cunoscut-o pe Alina în anul 2010, în Tunisia, unde au participat la o ședință foto. Adrian Nartea venea de la București, ea de la Milano. La acea vreme protagonistul serialului Vlad era manechin. Aceștia s-au plăcut imediat și decis să păstreze legătura.

“Eu o știam pe ea, era supermodel, o admiram cât  este de frumoasă, dar nu o cunoșteam personal. Ea nu mă știa, eram neica-nimeni pentru ea Ne-am salutat, ne știam din vedere, dar nu socializasem. Am făcut ședința foto, ne-am tatonat”, a dezvălui Adrian, potrivit Okmagazine.ro.

“Eu eram în București pentru o scurtă vizită când am fost trimisă la casting în Italia și apoi, în Tunisia – că era ușor de ajuns dintr-un loc în altul. Eu am zburat din Milano, Adi a zburat cu restul echipei din București, deși eu mă așteptam să-l văd pe Radu Vâlcan, cu care mă întâlnisem la casting și pe care îl știam din prezentările lui Botezatu. Şi, în Tunisia, ne-am ochit”, adaugă Alina.

Adrian Nartea a făcut anunțul la Măruță

Adrian Nartea cu soția și fiica sa

Dragostea lor, din ce în ce mai puternică

Odată cu trecerea timpului, dragostea dintre cei doi a devenit tot mai puternică, iar acum îi face să-și ierte micile greșeli din viața lor.

”De pildă, dimineața, când se spală pe faţă, împrăștie apă peste tot și, înainte, când voiam să intru și eu după el, trebuia să șterg mereu oglinda din baie. Acum avem două băi, fiecare cu baia lui, și nu mai avem această problemă.

Am mai avut un episod cu hainele împrăștiate, până când mi-am spus că nu are rost să ne stricăm starea pentru un motiv atât de pueril. Înainte să ne cunoaștem, eu eram control-freak, eram obișnuită să fac organizez lucrurile singură, să fie ordine peste tot. După care am dat de el, apoi a venit copilul… Deja m-am relaxat total, pentru că un copil schimbă radical lucrurile – chiar dacă vei pune o jucărie la locul ei, ea „va face pași“, povestește Alina.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro