Unul din secretele Irinei Ceban de la Survivor 2021 a ieșit la iveală: ”Pur și simplu a bătut cu pumnul”

Unul din secretele Irinei Ceban de la Survivor 2021 a ieșit la iveală: ”Pur și simplu a bătut cu pumnul”
Unul din secretele Irinei Ceban de la Survivor 2021 a ieșit la iveală

E frumoasă, talentată, cu picioare interminabile și un trup de fotomodel. Irina Ceban, cunoscută și sub numele de Irisha, a venit de numai câteva zile la Survivor România și deja face furori. Însă, ce secret tulbure se ascunde în spatele acelor ochi cristalini? Bruneta a povestit, la Survivor, care este cea mai mare traumă prin care a trecut din cauza fostului ei iubit.

Unul din secretele Irinei Ceban de la Survivor 2021 a ieșit la iveală

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a captat atenția tuturor telespectatorilor și pe cea a internauților care au observat că între Faimoasă și Zanni se leagă o frumoasă relație de prietenie. După ce protejatul lui Alex Velea a ales să meargă la ștafeta alături de ea, în jocul pentru a doua imunitate a săptămânii, numele Irishei este, acum, pe buzele tuturor.

Însă, dincolo de zâmbetul molipsitor și statura de amazoancă, Irisha a povestit la Survivor România cea mai mare traumă a vieții sale și cum a reușit să iasă din relația toxică în care a fost implicată, timp de opt ani de zile. Faimoasa a fost îndrăgostită de un milionar din Republica Moldova și au trăit o poveste care a marcat-o pe viață:

„În momentul în care am început să fim împreună eram mică. 18 ani este o vârstă la care nu știu dacă iei neapărat decizii mature și înțelepte. El era cu 14 ani mai mare decât mine. La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre noi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile.

Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe”, a mărturisit frumoasa artistă la Kanal D.

Fostul iubit o urmărea și o teroriza pe Irisha

Calvarul Irishei nu s-a terminat odată cu relația, așa cum se aștepta bruneta. Topmodelul a povestit că fostul ei partener reușea să-i facă viața imposibilă chiar și după ce povestea dintre ei doi și-a scris și ultima filă.

Faimoasa de la Survivor România a declarat că fostul iubit milionar angajase persoane care să o urmărească prin oraș, pentru a ști ce face, la orice oră din zi și noapte. Artistei i-au trebuit doi ani de zile pentru a se vindeca de rănile trecutului.

„Urmărirea a început în momentul în care am zis că nu mai continuăm relația pentru că nu este posibil. Am vrut să ne despărțim și pentru că nu-i plăcea ceea ce fac. Muzica, scena, modeling-ul. I se părea că mă expun prea mult.

Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat”, a declarat frumoasa Irisha la Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI