20 sept. 2021 | 17:23

Unde și-au serbat Elena Udrea și Adrian Alexandrov fiica. Puțini părinți din România își permit așa ceva

Monden
Unde și-au serbat Elena Udrea și Adrian Alexandrov fiica. Puțini părinți din România își permit așa ceva
Elena Udrea și Adrian Alxandrov, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

După decizia judecătorilor, considerată de Elena Udrea a fi una extrem de dură, acum celebra blondă a decis să se relaxeze. Alături de Adrian Alxandrov, și de micuța lor, Elena Udrea se află zilele acestea tocmai la Paris. Într-un interviu dat astăzi celebrei moderatoare tv Teo Trandafir, Elena Udrea a povestit despre vacanța pariziană, dar și despre cum își răsfață fiica de aproape trei anișori, Eva.

Elena Udrea și Adrian Alxandrov, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Încă de la începutul relației, Elena Udrea recunoștea faptul că, deși există diferență de vârstă, asta nu îi împiedică să se iubească și să aibă grijă unul de celălalt. Pe toată perioada cât Elena Udrea a stat în închisoare, Adrian Alexandrov, acum un om de afaceri prolific, s-a ocupat de tot.

După venirea pe lume a micuței Eva, lucrurile au evoluat și mai mult între cei doi, iar Adrian și-a luat rolul de tată în primire. Nu de puține ori Elena Udrea și Adrian au fost surprinși răsfățându-se unul pe celălalat, și cum era de așteptat, și pe cea mică.

„Este o relație frumoasă, puternică, nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu în garnizoană, ci direct pe front.

Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva. Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta”, declara Elena Udrea în februarie 2020, pentru Ciao.

Micuța Eva răsfățată la Paris

Deși în plină judecare a apelului făcut la prima decizie a instanței, Elena Udrea nu pierde nicio ocazie de a-și petrece timpul alături de familie. Așa se face că, recent, Elena Udrea și partenerul ei, Adrian Alexandrov, au decis să-și ducă fiica la Paris. Mai exact au vrut să-i arate Disneyland Paris, după cum au recunoscut chiar astăzi cei doi într-un video-interviu acordat celebrei Teo Trandafir, la Kanal D.

“E obosită, a adormit acum. A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie.

Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită.”, a spus fostul ministru, la Teo Show.

În video-interviul acordat lui Teo, Adrian a povestit despre dorința micuței Eva de a face cunoștință cu celebrele personaje Disney, regăsite în imensul parc de distracții din Paris, declarând:

“Eva şi-a dorit tare mult să îi întâlnească pe Mickey şi Minnie Mouse, aşa că i-am invitat să o cunoască. Diseară va fi o petrecere organizată pentru ea, va avea tort”, a spus şi Adrian.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Reghecampf și greșeala vieții. Prodanca îl vrea în pușcărie
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro