Unde se va muta Traian Băsescu în următoarele 2 luni. Cine îl ajută cu cele necesare

Unde se va muta Traian Băsescu în următoarele 2 luni. Cine îl ajută cu cele necesare
Unde se va muta Traian Băsescu în următoarele două luni?

Noi detalii despre evoluția stării de sănătate a fostului șef al statului. Unde se va muta Traian Băsescu în următoarele 2 luni? Acesta a fost externat, iar soția a oferit recent amănunte despre problemele apărute acum. Familia Băsescu urmează să părăsească vila de protocol în viitorul foarte apropiat. Fostul președinte al României se simte mult mai bine, dar nu se știe încă în ce moment va relua activitatea pentru că este în continuare slăbit.

Traian Băsescu a fost externat: unde se va muta în următoarele 2 luni?

Traian Băsescu a fost externat și se află în apartamentul său din Bruxelles, a precizat soția sa pentru reporterii aflați în fața vilei de protocol din București.

Familia trebuie să plece din această locuință în mai puțin de două luni, arată decizia instanței. Fostul președinte al României este într-o stare mult mai bună, dar nu se știe când își va relua activitatea pentru că este în continuare slăbit.

El trebuie să își monitorizeze constant starea inimii în următoarea perioadă, fiind posibilă o nouă intervenție în viitor. În timpul acesta, Maria Băsescu a început să împacheteze din lucruri pentru mutarea din vila de protocol.

Ioana Băsescu este cea care o ajută cu toate lucrurile. Conform gândul.ro, următoarea locație unde s-ar putea muta ar fi apartamentul din strada Mihăileanu, unde sunt proprietari.

,,Nu e prima oară când ne mutăm, deci nu ne este aşa greu. Nu ştiu unde o să mergem, o să vedem. Fetele vin să mai aducă o pâine, o pizza.. bine, nu mănânc eu pizza de obicei, dar acum.

Nu se ştie dacă Traian o să vină în ţară sau o să rămână la Bruxelles, depinde de starea de sănătate. Are probleme şi la plămâni, şi la inimă”, a spus Maria Băsescu în acestă dimineaţă

Document RAAPPS

„Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia i-a încetat calitatea de şef al statului român ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum şi nici persoana despre care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de lucrător al Securităţii sau de colaborator al acesteia”, conform art 1, alin (3) din Legea 406/2001, citată de RAAPPS.

Decizia din 23 martie, dată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție, arată că: „atât titularul, cât și membrii familiei acestuia au obligația de a elibera locuința în termen de 60 de zile”, de la momentul în care în care a încetat contractul de închiriere a vilei. Legea indică faptul că Traian Băsescu poate contesta decizia de evacuare la un complet Civil.