Unde s-a mutat Adele împreună cu iubitul său. Au ales o casă de lux a unui actor celebru

Unde s-a mutat Adele împreună cu iubitul său. Au ales o casă de lux a unui actor celebru
Unde s-a mutat Adele: cântăreața a făcut pasul cel mare alături de iubit

Adele și iubitul său au făcut un pas imens în relația lor și s-au mutat împreună. Cei doi au ales o locuință de lux ce a aparținut unui actor celebru. Cunoscuta cântăreață a apelat la rețelele de socializare pentru a dezvălui că s-a mutat într-o nouă casă alături de actualul partener. Solista a împărtășit cu fanii și o serie de fotografii cu bărbatul care a făcut-o să creadă din nou în iubire.

Adele s-a mutat cu iubitul într-o locuință de lux: casa este a unui actor celebru

Adele a apelat la rețelele de socializare pentru a dezvălui că s-a mutat într-o casă de lux care costă 58 de milioane de dolari. Locuința se află în Beverly Hills și a aparținut unui fost actor celebru.

Artista a ținut să împărtășească vestea cea mare cu fanii cărora le-a spus în mediul online că a făcut pasul cel mare alături de Rich Paul.

Vedeta are aproape 50 de milioane de urmăritori, iar postarea în cauză a strâns peste patru milioane de aprecieri. Blondina a scris în dreptul seriei de fotografii cu ea și partenerul cunoscut: ,,Timpul zboară.”

Prima poză îi prezintă pe cei doi în fața imobilului de lux cu setul de chei în mână, fericiți pentru noua schimbare. Diva a cumpărat „proprietate de 58 de milioane de dolari”, care i-a aparținut anterior lui Sylvester Stallone, scriau jurnaliștii străini.

Artista deținea deja trei case în Beverly Hills înainte de a se muta în conacul uriaș care se spune că are 21.000 de metri pătrați, 12 băi și opt dormitoare și a fost proiectat de Richard Landry. Se mai zvonește că locuința dispune și de o cameră de zi, un cinematograf și o sală de sport.

  • Vezi Galeria FOTO

Detalii despre casă

Iubitul Rocky a achiziționat conacul în anii ’90, ulterior a scos la vânzare întreaga proprietate pentru 110 milioane de dolari. El a redus prețul la 85 de milioane de dolari, mai apoi scăzând și la 80 de milioane de dolari în luna octombrie 2021.

Vedeta a trecut printr-un divorț de tatăl băiețelului ei. Blondina s-a separat de bărbat în anul 2019, dar procesul întreg s-a finalizat în martie 2021.

Ea și fostul soț, antreprenorul Simon Konecki, vor împărţi custodia fiului lor în vârstă de opt ani, Angelo. Actualul amorez este unul din cei mai buni agenți sportivi ai NBA, fiind cunoscut pentru faptul că reprezintă unele din cele mai mari nume din baschet, printre care: LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons și John Wall.