Cântărețul celebru din SUA care riscă zeci de ani de închisoare. Mulți români îi fredonează piesele

Cântărețul celebru din SUA care riscă zeci de ani de închisoare. Mulți români îi fredonează piesele
Un cântăreț celebru a fost găsit vinovat de trafic de persoane și abuz sexual

Verdict dur pentru un cunoscut cântăreț din SUA! Acesta riscă zeci de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de abuz sexual și trafic de persoane. Mulți români o să rămână surprinși când o să afle despre cine este vorba.

Ce cântăreț cunoscut riscă să ajungă mulți ani la închisoare

Un star R&B se confruntă cu acuzații de aproximativ două decenii, dar el a ajuns în instanță după ce victimele au hotărât să îl dea în judecată după ce au participat la mai multe interviuri televizate unde au vorbit despre abuzurile la care au fost supuse.

Este vorba despre cântărețul american R. Kelly, care a fost găsit vinovat într-un proces de șase săptămâni, la New York, de trafic de persoane și abuz sexual. Acesta ar putea să primească o condamnare dură și să petreacă mulți ani în spatele gratiilor.

De asemenea, împotriva lui Robert Sylverster Kelly, cunoscut drept R. Kelly, au depus declarații 9 femei și 2 bărbați. Aceștia au explicat în detaliu abuzurile sexuale și actele de violență, ele fiind prezentate pentru prima oară înainte de proces prin documentarul ‘Surviving R. Kelly’ din 2019, potrivit BBC.

Acuzații grave aduse împotriva lui R. Kelly

R. Kelly a fost acuzat de către procurori de faptul că și-ar fi folosit faima pentru a atrage victimele cu promisiuni pentru o viitoare carieră în domeniul muzical. De asemenea, totul este mult mai grav, mai ales pentru că unele victime au declarat că abuzurile sexuale s-au petrecut pe când erau minore.

La proces, R. Kelly, în vârstă de 54 de ani, a pledat nevinovat și a respins acuzațiile. Expresia feței sale era ascunsă de mască și acesta stătea nemișcat la masă în timp ce era citit verdictul din instanță, potrivit jurnaliștilor. Acesta o să își afle sentința pe data de 4 mai, riscând zeci de ani de închisoare.

De ce a fost găsit vinovat R. Kelly

Aceste acuzații vin la 13 ani după ce cântărețul american a fost achitat de pornografie infantilă într-un proces desfășurat în statul Illinois. Acum, R. Kelly a fost găsit vinovat de faptul că a încălcat legea Mann, aceasta interzicând traficul de persoane interstatal în SUA.

De asemenea, prin documentele legale a fost dezvăluit chinul la care R. Kelly și-ar fi supus victimele. Ele nu aveau voie să mănânce sau să folosească baia fără a obține permisiunea sa, ba chiar modul în care se îmbrăcau era controlat de cântărețul american.

„Practic avocatura de 47 de ani. În acest timp, am văzut mulți prădători sexuali care au comis infracțiuni împotriva femeilor și copiilor. Dintre toți prădătorii pe care i-am văzut, domnul Kelly este cel mai rău.”, a transmis Gloria Allred, un avocat care a reprezentat mai multe victime, potrivit publicației menționate mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI