Unde au plecat Monica Gabor și Irina pentru Revelion. Mr. Pink le-a pus la dispoziție avionul privat (exclusiv)

Unde au plecat Monica Gabor și Irina pentru Revelion. Mr. Pink le-a pus la dispoziție avionul privat (exclusiv)
Unde au plecat Monica Gabor și Irina pentru Revelion

Unde au plecat Monica Gabor și Irina pentru Revelion. Cele două sunt însoțite de iubitul Monicăi, Mr. Pink, și fiul acestuia, iar împreună vor petrece în această destinație de vis și noaptea dintre Ani. Irinel Columbeanu i-a dat un sfat fiicei sale, și anume, acela de a privi focul de artificii de la miezul nopții.

Unde au plecat Monica Gabor și Irina pentru Revelion

Monica Gabor și fiica sa, împreună cu Mr Pink și fiul său sunt în Las Vegas și aici vor petrece și Revelionul. Relația Monicăi cu milionarul chinez merge extraordinar, astfel că afaceristul îi face toate poftele, iar cei doi își reînnoiesc aproape în fiecare zi jurămintele de iubire. Revelionul îi va prinde pe cei patru tot în metropola americană, acolo unde Irina și Anthony, fiul milionarului, petrec de câteva zile o vacanță minunată, într-un hotel de cinci stele și condiții de lux.

Monica și fiica sa au ajuns în Las Vegas chiar cu avionul privat al lui Mr. Pink, pe care acesta li-l pune la dispoziție de fiecare dată când este necesar. Cele două vor sărbători Revelionul după tradiția românească, după care îl vor sărbători și după obicei chinezesc.

Irinel Columbeanu, care, la rându-i, a fost și el, în trecut, în Las Vegas, a sfătuit-o pe Irina ce să facă în noaptea dintre ani.

„I-am dat un sfat Irinei, și anume să se uite la artificiile din noaptea de Revelion din Las Vegas. Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți. Din ce cred eu, toată vacanța o vor petrece acolo. Irina va reîncepe școala pe data de 3 ianuarie”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Unde va petrece Revelionul Irinel Columeanu

La rândul său, Irinel Columbeanu a avut grijă ca fiica și fosta soție să se numere printre primele persoane care vor primi cartea sa, pe care a lansat-o recent, „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, dându-le și o dedicație personalizată.

„I-am trimis cartea și Irinei și Monicăi, fiecare cu dedicație personalizată. Sunt însă ceva probleme cu curierul, care nu prea lucrează în această perioadă”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Nici Irinel Columbeanu nu va sta acasă de Revelion, ci va merge la o locație celebră de pe Kiseleff, unde pentru masa de sărbătoare a plătit în jur de 1.000 lei. Acolo, el va savura, printre altele: curcubeu din caviar somonat, ficat de rață cu jeleu, dar și alte delicii culinare.