Anunțul surpriză al lui Dan Negru. Ce se va întâmpla de la următorul Revelion: „E ultimul an“

Anunțul surpriză al lui Dan Negru. Ce se va întâmpla de la următorul Revelion: „E ultimul an“

Dan Negru face istorie și cu Revelion 2022, mai ales după anunțul neașteptat făcut în urmă cu foarte puțină vreme pe un cont personal de socializare. Îndrăgitul prezentator de la Antena 1 a dat o veste care-i va supăra pe mulți, în special pe fanii show-ului pe care l-a moderat în ultimii 10 ani. Ce se va întâmpla începând de anul viitor cu emisiunea, afli în rândurile de mai jos: „E ultimul an…“.

Anunțul surpriză al lui Dan Negru

Așa cum ne-a obișnuit, Dan Negru va prezenta și anul acesta petrecerea de Revelion de la Antena 1, pregătită pentru noaptea dintre ani. Aflat la cel de-al 22-lea Revelion la TV, Dan Negru a făcut de curând un anuț nebănuit. Vedeta a mărturisit că începând cu anul viitor nu va mai prezenta show-ul cu măști pe care a obișnuit să-l moderezr în ultimii 10 ani.

„E ultimul an în care prezint show-ul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și în viitoarele mele revelioane nu vor mai fi măști. Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80.

«Cu mască, Fără mască» se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit în 2018 la 87 de ani.

Astăzi formatul cu vedete mascate, «Scena Misterelor» care, recunosc, a copiat «Cu mască, Fără mască» al TVR-ului, e vândut și în Ungaria.

Nu știu dacă statul român, reprezentat de TVR, are vreun câștig din tranzacție și nici nu știu dacă TVR, ca orice fabrică de stat, a știut să-și păstreze patrimoniul și să-și valorifice ideile. Nu prea cred…

În prezentarea show-ului cu măști din Ungaria se spune că e «un concurs bazat pe franciza Masked Singer, care provine din versiunea romanescă».

«Masked Singer» e și el un format sud coreean, lansat în 2015 cu aceeași idee la bază, vedete mascate.

E datoria mea morală să spun ca ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea «Cu Mască, Fără Mască».

E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă!

Am revigorat ideea după 40 de ani, în 2012, și anul ăsta o prezint pentru ultima dată. Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici și altcineva o să reia idee, va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea.

Eu am fost doar un trecător prin acest format… Spun toate astea pentru că eu cred că elitele morale trebuie să fie mai valoroase decât cele intelectuale!“, a scris Dan Negru pe contul de Facebook.

Citește și: Adevărul despre plecarea lui Florin Piersic în Dubai, cu Dan Negru. De ce a fost singur, de fapt (exclusiv)

De Revelion: „E ultimul an când prezint…“

De asemenea, pe lângă vestea că nu va mai modera show-ul cu măști, Dan Negru le-a oferit românilor un sfat pentru ultima noapte a anului 2021.

„E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online.

Aşa că meme-urile faimoase: «Fac Revelionul cu Negru», eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru“, a mai notat prezentatorul pe rețelele sociale.