Ce a pregătit Monica Gabor pentru Mr. Pink și Irina de Crăciun. Surprizele pentru iubitul său EXCLUSIV

Ce a pregătit Monica Gabor pentru Mr. Pink și Irina de Crăciun. Surprizele pentru iubitul său EXCLUSIV
Cum il rasfata pe Mr Pink

Ajutată și de fiica sa, Irina, Monica Gabor s-a ocupat singură de masa de Crăciun. A gătit atât românește, cât și chinezește. Lui Mr. Pink, iubitul său asiatic, îi plac sarmalele și jumările, dar nu mai mult decât mâncarea chinezească pe care Moni i-o prepară.  Viața Monicăi Gabor s-a schimbat radical de când s-a mutat în America și mai ales în ultimii ani, de când Irina îi este alaturi.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a transformat din „scorpia de la Izvorani”, șefa și fata răfățată ce dădea ordine în curtea fostului afacerist, într-o adevărată gospodină, obișnuită să-și facă singură treburile casei în luxoasa vilă din Malibu.

Vila din Malibu, evaluată la 5 milioane de dolari

Monica locuiește de ani buni, împreună cu actualul său partener, miliardarul chinez Mr Pink, dar și cu fiica sa, Irina și fiul asiaticului, Anthony, într-o vilă de lux din Malibu.

Superba casă este evaluată la 5 milioane de dolari, aproape dublu sumei investită în achiziționarea acesteia. Vila are un living imens și cinci dormitoare, un apartament pentru oaspeți (în care nu a locuit nimeni), șeminee, un bar, pardoseli o sală pentru saună și spa, o piscină exterioară, fiind mobilată în stil franțuzesc, cu tablouri valoroase pe pereți.

Sarmale și cozonaci la vila din Malibu

Bucătăria în care Moni își petrece o mare parte din timpul liber e dotată cu toate utilitățile. În ajunul sărbătorilor, vedeta autohtonă a gătit în primul rând mâncare chinezească, dar și sarmale, jumări, preferatele iubitului, și cozonaci.

„Am învățat de la el să gătesc mâncare chinezească și știu să prepar ce le place amândurora. În ultima perioadă a gătit el mai mult, nu știu ce s-a întâmplat, poate că se simte inspirat”, declara Monica Gabor, în urmă cu ceva timp. La cererea iubitului, Monica va pregăti după Crăciun și o supă de pui, made in Romania.

Moni, responsabilă cu curățenia, Mr. Pink, organizat și tipicar

Deși locuiește într-o vilă greu de întreținut, Monica a renunțat de ani buni să mai aibă menajeră. Ea face singră curățenie, așa cum s-a întâmplat și-n ajunul sărbătorilor.

„Monica nu mai vrea menajere. Face curățenie zilnic, iar de sărbători nu doar a gătit sarmale și mncare chinezească, dar a și făcut casa lună.

Preferă să stea doar ea cu Mr. Pink și copiii. El este extreme de tipicar și organizat, dar și omul surprizelor.

Scoate mașina din garaj și o duce pe Monica în destinații de vis, fără ca ea să știe dinainte”, a povestit o persoană apropiată româncei pentru impact.ro

Evită să vorbească cu fostul soț

De când locuiește în America, Monica evită să vorbească cu fostul soț, Irinel Columbeanu. Cei doi păstrează legătura doar prin intermediul fiicei lor, Irina.

„Nu vreau să o deranjez. Doar cu Irina vorbesc, ea îmi spune ce face. Important e că Irina este foarte bine”, a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Monica Gabor, pe atunci Columbeanu, a ajuns pentru prima oară pe meleaguri americane în urmă cu zece ani, pe când era încă soția lui Irinel și nici un nor nu prevedea furtuna ce avea să vină la pachet cu divorțul.

Irina, fiica cuplului, avea doar patru anișori, iar omul de afaceri încă trăia pe picior mare, în vila sa de la Izvorani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI