Unde a plecat Valentina Pelinel alături de fiul ei, Milan. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic și s-a distrat pe cinste

Unde a plecat Valentina Pelinel alături de fiul ei, Milan. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic și s-a distrat pe cinste
Valentina Pelinel, surpriză imensă pentru fiul ei, Milan. Unde au plecat în vacanță

Valentina Pelinel are parte de o vacanță pe cinste! Vedeta a decis să meargă într-un loc inedit pentru copii și adulți, iar fiul ei, Milan, s-a bucurat enorm de alegerea făcută de mama lui. Aceasta le-a spus fanilor totul despre distracția din locația unde mulți vor să ajungă.

Valentina Pelinel și-a surprins fanii. Unde a plecat în vacanță

Valentina Pelinel este o mămică extrem de implicată în viața copiilor săi, așa că vedeta nu mai ține cont de nimic atunci când micuții de care se bucură alături de Cristi Borcea au vreo dorință. Aceasta le-a povestit fanilor că a avut ocazia să își petreacă vacanța într-un loc deosebit.

Fostul model își ține fanii la curent cu tot ce face, așa că, de această dată, ea a bucurat pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit mai multe fotografii în care apare și fiul său, Milan, ce a profitat din plin de locația aleasă de mama lui.

Island of Adventure este un loc de împlinește visele copiilor, așa că Valentina Pelinel nu a mai ținut cont de nimic și s-a distrat alături de fiul său, Milan! Aceasta a avut parte de foarte multe activități fantastice, așa că le-a povestit totul fanilor despre concediul său.

„Island of Adventure a fost o distracție pe cinste. Milan a fost atât de încântat să descopere un loc în care toată imaginația lui fantastică a prins viață.

El iubește benzile desenate, supereroii, în special Spiderman, iar dinozaurii fac parte din noii săi favoriți. Sunt atât de fericită pentru că am putut să am parte de această aventură cu el și să creăm atâtea amintiri minunate.”, a scris Valentina Pelinel, pe Facebook.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, o familie de vis. Care este secretul relației lor

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu solid, așa că mulți îi admiră pentru dragostea pe care și-o poartă. Cei doi au împreună 3 copii, Milan, dar și gemenele Rania și Indira. Aceștia sunt extrem de ocupați, dar reușesc să petreacă timp și unul cu celălalt.

În trecut, Valentina Pelinel dezvăluia că nu uită niciodată să petreacă timp separat cu partenerul său, Cristi Borcea, chiar dacă are parte de zile obositoare. Mai mult, aceștia au locuri în care pleacă doar în cuplu pentru a ține flacăra din relație aprinsă.

„Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi.

La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane.’, a povestit fostul model pentru Antena 3.

Urmăriți Playtech.ro și pe