Unde a apărut Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. A fost văzut în premieră în public

Unde a apărut Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tănase. A fost văzut în premieră în public

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD și fostul iubit al Irinei Tănase, a făcut primii pași în lume după despărțirea de tânăra de 29 de ani. Culmea, politicianul nu părea deloc într-o stare rea, cum am crede că se cuvine în astfel de situații. Dragnea era chiar bine dispus, existând suspiciuni legate de o altă femeie. Unde a apărut fostul iubit al Irinei și cu ce se ocupă acesta în perioada post-despărțire, afli în continuare.

Unde a apărut Dragnea după despărțirea de Irina Tănase

În urmă cu doar câteva săptămâni circulau zvonuri cum că fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, și cea care i-a fost iubită timp de câțiva ani buni, Irina Tănase, ar fi în pragul despărțirii. Ulterior, vestea separării a fost confirmată chiar de politician.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când fostul lider social-democrat era căsătorit cu Bombonica, de care a divorțat în anul 2015, pentru ca mai apoi să apară la brațul mult mai tinerei sale iubite, Irina Tănase. În vârstă de 29 de ani, tânăra i-a fost alături lui Dragnea în cele mai grele momente din cariera sa, mai ales că politicianul a fost închis.

Gestul de infidelitate al Irinei Tănase a schimbat însă radical situația, cei doi luând-o pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut chiar de Dragnea, care a ales să se axeze mai mult pe carieră în această perioadă dificilă în care viața personală îi dă bătăi de cap.

Dacă fostul lider al PSD a fost surprins destul de vioi zilele acestea, nu s-ar putea spune același lucru și despre Irina, care a declarat într-un interviu acordat recent că trece prin cel mai dureros moment din viața ei de până acum.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta“, a spus fosta parteneră a politicianului.

Citește și: Codrin Ştefănescu rupe tăcerea despre Liviu Dragnea și Irina Tănase. „Mă doare fix în cot”

A fost văzut în premieră în public

În ceea ce-l privește pe Dragnea, bărbatul a fost zărit de curând la un eveniment în judeţul Teleorman, unde a făcut o baie de mulțime, așa cum obișnuia în vremurile bune.

Acesta a fost cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul evenimentului, semn că despărțirea de Irina Tănase nu îl afectează într-o măsură prea mare. Cei prezenți la întânire nici n-ar fi spus că trece printr-o despărțire.

Liviu Dragnea nu a mers de unul singur în Teleorman, ci însoțit de bunul său prieten Codrin Ştefănescu şi de fostul ministru de Interne, Carmen Dan.

„Am fost astăzi în Teleorman, împreună cu colegul și prietenul meu Codrin Ștefănescu și cu minunata noastră colegă Carmen Dan.

Mi-a făcut o imensă bucurie să pot ajunge la această întâlnire de sfârșit de an. Nu am cuvinte să descriu ce fel de oameni sunt teleormănenii!

Oameni minunați, deosebiți, deschiși și primitori care mă fac mândru să mă numesc teleormănean. Am să privesc întotdeauna cu prețuire și respect către acești oameni care ne-au primit cu sufletul deschis și multă dragoste.

Mulțumesc tututor celor pe care i-am întâlnit astăzi, adevărați români și patrioți! Astfel de oameni ne dau puterea să mergem mai departe!“, a spus Dragnea.

Aceasta a fost prima întâlnire publică la care bărbatul s-a prezentat după separarea de tânăra de 29 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI