O nouă lovitură dură pentru Liviu Dragnea după ce Irina Tănase l-a înșelat. Ce veste crâncenă a mai aflat

O nouă lovitură dură pentru Liviu Dragnea după ce Irina Tănase l-a înșelat. Ce veste crâncenă a mai aflat
Crin-Nicu Bologa vorbește despre dosarul Tel Drum

Mustăciosul”, după cum îi spunea fosta iubită Irina Tănase, se pare că are alte probleme mai stringente de rezolvat. Liviu Dragnea ar putea fi față-n-față din nou cu procurorii DNA. Cel puțin așa a declarat recent Crin-Nicu Bologa, Procuror- Șef DNA, la Radio România Actualități. În intervenția sa a vorbit despre fostul lider PSD și despre dosarul Tel Drum în care acesta este principalul acuzat.

Liviu Dragnea, „Mustăciosul”, din nou la DNA?

Titlurile din presa ultimelor zile sunt doar despre relația fostului lider PSD și Irina Tănase. Mai exact despre amantul blondei și desapre despărțirea sa de Liviu Dragnea.

După apariția informațiilor în spațiul public, Liviu Dragnea s-a făcut nevăzut, apropiați ai acestuia spunând că s-ar fi aflat în Teleorman, alături de fii săi, de Moș Niculae. Dar noile informații, furnizate chiar de către Procurorul-Șef DNA, ar putea să-i aducă și mai multe probleme.

Acuzat de DNA în 2017 pentru constituirea unui grup infracțional organizat

În 2017, în urma unor denunțuri, procurorii DNA demarau ceea ce astăzi cunoaștem sub numele de Dosarul Tel Drum. Tot atunci, toți suspecții erau aduși la DNA, inclusiv fostul lider PSD ajungând la sediul instituției.

La acel moment, ca măsură asiguratorie, procurorii DNA luau decizia de a pune sechestru pe bunurile suspecților din dosarul Tel Drum, printre care și pe cele ale liderului PSD Liviu Dragnea.

Președintele social-democraților era acuzat în Dosarul Tel Drum de mai multe fapte comise în perioada în care conducea Consiliul Județean Teleorman, după cum urmează:

  • constituirea unui grup infracțional organizat;
  • două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene;
  • două infracțiuni de abuz în serviciu cu consecința obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite;
  • Liviu Dragnea – sechestru asigurător la concurență de 30 de milioane de euro.

În ceea ce-l privește pe Liviu Dragnea, procurorii îi puneau în 2017 sechestru, în valoare de aproximativ 28 milioane de euro, pe următoarele fapte:

  • toate bunurile mobile și imobile;
  • toate acțiunile și părțile sale sociale și participațiile la persoane juridice de drept privat;
  • banii din conturile bancare;
  • sumele care îi sunt datorate sub orice formă, de către terți, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie.

 

Crin-Nicu Bologa vorbește despre dosarul Tel Drum

Lăsând la o parte scandalul monden, „Mustăciosul” (a.k. așa îi spunea Irina Tănase în covorbirile cu amantul), ar avea alte probleme și mai mari. Este vorba de acuzațiile regăsite în paginile dosarului Tel Drum, care este încă pe masa DNA.

Într-un interviu acordat recent postului public de radio, Procurorul -Șef DNA, Crin-Nicu Bologa a vorbit despre cum sunt derulate investigațiile în dosarul Tel Drum, acesta declarând:

„Mă gândeam că o să primesc, mai ales de ziua anticorupției o astfel de întrebare. Am luat legătura cu procurorul de caz care mi-a comunicat că au fost administrate toate probele necesare considerate de procuror pentru aflarea adevărului.

Dosarul este într-un stadiu înaintat de finalizare, de soluționare. Dosarul a întârziat și din cauză că inculpații au solicitat audierea tuturor înregistrărilor din dosar. Este vorba de sute de ore de interceptări, dar  procurorul de caz analizează probele și urmează să pronunțe cât de curând o soluție.”, a punctat Bologa la Radio România Actualități.

Rămâne acum să vedem când va fi finalizat dosarul și când va începe procesul intentat împotriva lui Liviu Dragnea, în dosarul Tel Drum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI