Cum arată Namiko, fetița lui Cabral. Micuța seamănă leit cu vedeta de la Pro TV

Cum arată Namiko, fetița lui Cabral. Micuța seamănă leit cu vedeta de la Pro TV
Micuța Namiko este leită cu tatăl ei celebru, Cabral

Nu există foarte multe fotografii cu Namiko, fiica lui Cabral și Andreea Ibacka. Când aceasta venea pe lume, părinții ei dezvăluiau că vor să fie cât mai discreți și să nu posteze foarte multe poze în mediul online cu micuța. Totuși, acest lucru s-a mai schimbat de-a lungul timpului iar acum toată lumea o poate admira pe fetița ce seamănă leit cu vedeta de la Pro Tv!

Namiko seamănă perfect cu tatăl ei, Cabral. Ce fotografie emoționantă a apărut cu micuța

Cabral și Andreea Ibacka au parte de o familie foarte frumoasă, iar iubirea pe care și-o împărtășesc a fost completată de venirea micuței Namiko pe lume, fiica lor. Fetița a fost mult timp ținută departe de ochii curioșilor, dar părinții ei au decis să înceapă să o dezvăluie încet fanilor din mediul online.

Andreea Ibacka a postat o fotografie cu micuța ce seamănă perfect cu partenerul ei, Cabral. În poză, blondina apare strângându-și în brațe fiica, semn că sunt extrem de apropiate chiar dacă Namiko se află la o vârstă fragedă. Aceasta le-a povestit tuturor că și-a terminat mai repede treaba pe ziua de astăzi, astfel că să își petreacă timpul rămas jucându-se cu fiica ei.

„Trupa pisicuțelor vă pupă pe toți! Azi a terminat mami treaba mai devreme și am plecat deja la joacă.”, le-a transmis vedeta fanilor.

De ce nu postează Cabral fotografii cu micuța lui. S-a aflat motivul

Multă lume s-a întrebat de ce Cabral și Andreea Ibacka preferă să o țină pe micuța lor cât mai departe de atenție. Cei doi sunt extrem de discreți, așa că multă vreme fanii nu au putut să o vadă pe Namiko. Chiar dacă în ultimul timp au apărut mai multe poze cu fiica lui, vedeta de la Pro Tv explica în trecut că nu își dorește să își expună copilul, dar nici nu încearcă să îl ascundă.

„Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. 1. Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant, dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. 2. O alta ne spunea înțepată că până și prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și prințului, huo!

3. Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja. Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine”, spunea Cabral în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI