Bucurie mare în familia lui Cabral. Andreea Ibacka este însărcinată din nou

Bucurie mare în familia lui Cabral. Andreea Ibacka este însărcinată din nou
Andreea Ibacka este din nou însărcinată

Bucurie mare în showbiz-ul românesc! Fanii cuplului format din Andreea și Cabral Ibacka au fost surprinși plăcut să audă vestea deosebită că celebra actriță este însărcinată pentru a doua oară. Ce mărturisiri a făcut viitoarea mămică despre evenimentul îmbucurător din familie și când urmează să-și strângă în brațe al doilea copil?

Bucurie nemărginită în familia Ibacka! Andreea este însărcinată pentru a doua oară

Cabral va deveni tată pentru a treia oară, bucurându-se și de fiica pe care o are cu Luana. Unul din cel mai longeviv cuplu de la noi a decis să ofere anunțul într-un mod inedit, iar desigur că felicitările din partea internauților nu au întârziat să apară. Familia urmează să se mărească în toamna acestui an.

”În toamnă. Așa pare că s-a potrivit. Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările. Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”
Cabral Ibacka (Sursa: protv.ro)

Cum se simte viitoarea mămică și când urmează să nască?

Andreea a venit și cu primele mărturisiri despre mezinul ce se află pe drum și pe care toată lumea îl așteaptă cu brațele deschise: ”Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”

Este deja pentru a doua oară în această postură, iar acum e clar cu mult mai relaxată datorită primei experiențe și știe foarte bine la ce să se aștepte: „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare. Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!’. Fanii se bucură extrem de tare de faptul că vedetele au hotărât să mai facă încă un copil, mai ales că sunt fascinați de micuța pe care o au deja împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI