Un tânăr din Iași a muncit din greu și a strâns 70.000 de euro, doar ca să îi toace iubita toți banii. Ce s-a întâmplat apoi

O tânără din Iași și-a lăsat iubitul fără niciun ban în cont. Cum s-a întâmplat, vă spunem povestea pe larg.

Un tânăr din Iași a muncit din greu și a strâns 70.000 de euro, doar ca să îi toace iubita toți banii

Tânăra din Iași lucra la banca unde iubitul ei avea un cont deschis. Aceasta i-a cheltuit toți banii pe acre acesta îi strânsese în numai puțin de opt ani. Suma, care se ridica la aproximativ 70.000 de euro, a fost sustrasă de tânără, lăsându-i acestuia în cont doar 200 de lei.

După această pățaniee, tânăra s-a angajaat să-i restituie acestuia toți banii, doar că asta nu s-a mai întâmplat. Ce pedeapsă a primit? Trei ani cu suspendare de la Curtea de Apel Iași.

Fata i-a mâncat toţi banii iubitului, strânşi în opt ani

Fosta funcționară a unei bănci din Iași a fost condamnată de Curtea de Apel Iași la trei ani cu suspendare, fiind găsită vinovată de înșelăciune și acces ilegal într-un sistem informatic. Victima tinerei a fost chiar fostul său iubit. Cei doi au avut o relație de concubinaj vreme de opt ani, scrie ziaruldeiași.ro.

Constatarea instanței arată că, după ce a terinat facultatea, tânăra s-a angajat la o bancă, iar tânărul și-a găsit de muncă și a început să-și strângă bani pentru a-și achiziționa o mașină. Profitând de faptul că tânăra lucra la o bancă, i-a dat acesteia mai multe sume de bani pentru a i le depune în cont. Dar ceva s-a întâmplat, așa că cei doi s-au despărțit. Când băiatul a vrut să-și folosească banii, tânărul a rămas… mască! În contul său mai erau doar 200 de lei, așa că aproape 70.000 de euro se evaporaseră ca prin farmec.

Ieșind probabil din starea de șoc pe care ar fi avut-o inițial, acesta și-a dat seama că fosta lui iubită este făptașul și a confruntat-o. Tânăra s-a angajat la notar să-i restituie suma de bani, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, așa că băiatul a apelat la instanță pentru a o executa silit, făcând totodaată și plângere penală.

Tânăra a recunoscut toate acuzațiile aduse și a primit o condamnare de trei ani cu suspendare. Instanța nu a mai comunicat și detalii privind modalitățile de restituire a sumei, deloc de neglijat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI