Ce face Dana Budeanu cu banii câștigați din Youtube. A luat o decizie care i-a șocat și pe angajații ei

Ce face Dana Budeanu cu banii câștigați din Youtube. A luat o decizie care i-a șocat și pe angajații ei
Ce face Dana Budeanu cu banii câștigați din Youtube. A luat o decizie care i-a șocat și pe angajații ei

Dana Budeanu nu se ascunde și spune ce va face cu banii pe care îi câștigă din YouTube, cu celebra emisiune ”Verdict”. Stilista spune că a continuat să facă emisiune ”Verdict” doar pe banii săi și că toată suma care va intra în cont din YouTube va fi donată unei cauze nobile.

Ce face Dana Budeanu cu banii câștigați din Youtube

Dana Budeanu a vorbit în emisiunea sa despre planurile sale în ce privește banii câștigați din vizualizările de pe YouTube. Se pare că aceasta vrea să-și mărească echipa de filmare și toți banii care vor intra în cont de pe urma filmărilor vor fi donați, spre surprinderea angajaților săi.

”Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don„t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”.

”Nu doresc niciun leu din această isterie”

Dana Budeanu spune și motivul pentru care nu dorește să beneficieze de banii făcuți din emisiunea sa. ”Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem un odată cu caterincă numai despre mine.

Ca să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre` să nu fii sărac, când ți-e foame n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cașcaval mult de tot. Caterinca starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm efectiv toți banii care intră pe YouTube. De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit YouTube se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cașcaval, și care se va dona, de asemenea. Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!”, a declaract Dana Budeanu în filmările emisiunii Verdict de pe YouTube. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI