Femeie ucisă de soț, la Spitalul Județean Neamț. Cine este victima și care sunt primele detalii

Femeie ucisă de soț, la Spitalul Județean Neamț. Cine este victima și care sunt primele detalii
Femeie ucisă de soț, la SPitalul Județean Neaț

O femeie a fost ucisă de soț, la Spitalul Județean de Urgențe Neamț. Cine este victima și cum a acționat criminalul? Detalii despre familia din care proveneau cei doi și despre ce l-a făcut pe inculpat să acționeze în felul acesta.

Femeie ucisă de soț, la Spitalul Județean Neamț

O femeie a fost ucisă de soțul său la locul de muncă. Aceasta era directorul de îngrijiri din cadrul instituției medicală. Victima avea 49 de ani și a fost înjunghiată de partenerul ei în momentul în care acesta venise în vizită. Totul s-a petrecut după numeroase discuții în contradictoriu.  La fața locului se află polițiști, dar și cel care va primi acest caz. Bărbatul a venit în vizită la spital, iar după câteva discuții aprinse și-a înjunghiat soția în cabinetul în care lucra. Conform mediafax.ro, ea era asistent sef în Secția de Chirurgie.

Surse din anchetă au declarat că victima câștigase funcția în urmă cu puțin timp înainte de tragicul eveniment, prin concurs, vineri fiind prima zi de la numire. Subliniem faptul că ea se afla în plin proces cu divorț cu partenerul său. Colegii femeii au încercat să-i salveze viața, însă nu s-a mai putut face nimic, ulterior declarându-se decesul. Agresorul are 50 de ani și a fost reținut de autorități. Procurorii urmează să stabilească încadrarea faptei, dacă este vorba de lovituri de moarte sau de omor.

Femeie ucisă de soț, la Spitalul Județean Neamț
Femeie ucisă de soț, la Spitalul Județean Neamț

Precizări IPJ Neamț

„Din verificarile preliminare efectuate, un barbat de 50 de ani din Piatra Neamt si-a injunghiat sotia, de 49 de ani. Persoana banuita de comiterea faptei se afla in custodia politistilor de Investigatii Criminale. Cercetarile continua sub coordonarea unui procuror criminalist din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Neamt”, au precizat reprezentantii IPJ Neamt