01 aug. 2020 | 15:14

Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu iubita de 71 de ani. Ce s-a întâmplat după 5 ani

Monden
Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu iubita de 71 de ani. Ce s-a întâmplat după 5 ani
Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu iubita de 71 de ani. Ce s-a întâmplat după 5 ani

Un tânăr din SUA trăiește o adevărată dramă după ce iubita lui, care este cu 54 de ani mai mare, a suferit un atac de cord. Tânărul și-a strigat disperarea pe rețelele de socializare.

Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani. Ce s-a întâmplă la 5 ani de la fericitul eveniment

Tânărul s-a căsătorit în anul 2015 cu iubita lui pe vremea când el avea 17 ani, iar ea 71. Acum, la 22 de ani tânărul suferă tare după ce soția sa a sufeit un stop cardiac. Gary Hardwick, din statul Tennessee, avea doar 17 ani când a cunoscut-o pe Almeda.

Dragostea s-a înfiripat între ei la înmormântarea fiului femeii. Aceasta era văduvă și, în ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au căsătorit după doar două săptămâni.

Gary și Almeda se iubesc ca în prima zi

Gary și Almeda se iubesc ca în prima zi

Cei doi s-au îndrăgostit la înmormântarea fiului femeii

Gary Hardwick povestea atunci că a fost atras din prima de ochii albaștri și strălucitori ai femeii de 71 de ani. Nici ea nu și-a mai luat ochii de la tânăr pe tot parcursul funeraliilor. Într-un clip postat pe TikTok, Gary Hardwick a mărturisit că soția sa a suferit un atac de cord în aprilie și a mulțumit urmăritorilor de pe rețeaua de socializare pentru susținerea acordată. Chiar și așa, cei doi se iubesc ca în prima zi.

Almeda a suferit un atac de cord. Una din arterele ei a fost blocată în proporție de 100%, iar alta în proprție de 90%. Alte două au fost destul de înfundate. A fost un risc uriaș. Rugați-vă pentru ea”, a spus Gary Hardwick.

Cum se înțeleg cei doi amorezi în pat

Relația dintre cei doi a ajuns în atenția presei americane încă de la început, mai ales în condițiile în care cuplul este foarte deschis când vine vorba de viața lor intimă.

A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele. Este chiar femeia viselor mele, iar latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună. Am știut din prima că ea este aleasa”, a spus Gary Hardwick despre prima noapte petrecută cu Almeda.

Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro