Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu iubita de 71 de ani. Ce s-a întâmplat după 5 ani

Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu iubita de 71 de ani. Ce s-a întâmplat după 5 ani

Un tânăr din SUA trăiește o adevărată dramă după ce iubita lui, care este cu 54 de ani mai mare, a suferit un atac de cord. Tânărul și-a strigat disperarea pe rețelele de socializare.

Un tânăr de 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani. Ce s-a întâmplă la 5 ani de la fericitul eveniment

Tânărul s-a căsătorit în anul 2015 cu iubita lui pe vremea când el avea 17 ani, iar ea 71. Acum, la 22 de ani tânărul suferă tare după ce soția sa a sufeit un stop cardiac. Gary Hardwick, din statul Tennessee, avea doar 17 ani când a cunoscut-o pe Almeda.

Dragostea s-a înfiripat între ei la înmormântarea fiului femeii. Aceasta era văduvă și, în ciuda diferenței de vârstă, cei doi s-au căsătorit după doar două săptămâni.

Gary și Almeda se iubesc ca în prima zi
Gary și Almeda se iubesc ca în prima zi

Cei doi s-au îndrăgostit la înmormântarea fiului femeii

Gary Hardwick povestea atunci că a fost atras din prima de ochii albaștri și strălucitori ai femeii de 71 de ani. Nici ea nu și-a mai luat ochii de la tânăr pe tot parcursul funeraliilor. Într-un clip postat pe TikTok, Gary Hardwick a mărturisit că soția sa a suferit un atac de cord în aprilie și a mulțumit urmăritorilor de pe rețeaua de socializare pentru susținerea acordată. Chiar și așa, cei doi se iubesc ca în prima zi.

Almeda a suferit un atac de cord. Una din arterele ei a fost blocată în proporție de 100%, iar alta în proprție de 90%. Alte două au fost destul de înfundate. A fost un risc uriaș. Rugați-vă pentru ea”, a spus Gary Hardwick.

Cum se înțeleg cei doi amorezi în pat

Relația dintre cei doi a ajuns în atenția presei americane încă de la început, mai ales în condițiile în care cuplul este foarte deschis când vine vorba de viața lor intimă.

A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele. Este chiar femeia viselor mele, iar latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună. Am știut din prima că ea este aleasa”, a spus Gary Hardwick despre prima noapte petrecută cu Almeda.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI