Horoscop dragoste 2020. Ce fel de amantă sau amant ți se potrivește, în funcție de zodie

Horoscop dragoste 2020. Ce fel de amantă sau amant ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop dragoste 2020. Ce fel de amantă sau amant ți se potrivește, în funcție de zodie

Nu există zodii incompatibile, ceea ce înseamnă că dacă luăm două persoane din oricare două zodii la întâmplare, ele sunt mai mult sau mai puțin compatibile. Drept urmare, când două persoane sunt în zodii compatibile, conviețuirea armonioasă vine aproape de la sine și este la îndemâna oricui. Despre asta vorbesc azi și astrele: androgin, dar în ipostaza în care era format din două părți ce-și caută iubirea.

Horoscop dragoste 2020. Amanta sau amantul potrivit, în funcție de zodie

Berbec

Nativii zodiei simt adesea să aibă toată puterea decizională în cuplu. Doresc să aibă ultimul cuvânt și să fie tratați ca adevărați zei în dormitor. Cei mai potriviți amanți pentru ei sunt cei aflați în zodia Săgetător sau Pești.

Taur

Doresc să aibă mereu dreptate, așa că au nevoie de un partener docil, care să fie inversul lor. Amanții cei mai potriviți pentru Tauri sunt cei care simt atracție fizică din partea persoanelor puternice, cum ar fi persoanele din zodiile Rac sau Capricorn.

Gemeni

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal nu au nevoie de prea multe motive pentru a-și face un amant sau amantă. Pentru ei, cam totul se rezumă la plăcerea carnală. Cei compatibili cu ei sunt Vărsător, Rac, Gemeni, Taur, Scorpion sau Săgetător.

Rac

Ei simt nevoia de a avea o relație extraconjugală atunci când partenerul nu mai este ceea ce a fost cândva și caută să aibă relații când simt că jumătatea lor nu ar mai avea interes să ofere. Ca să le priască experiența, ar trebui să aleagă persoane din zodiile Taur, Gemeni sau Săgetător.

Leu

Deși numele zodiei arată putere, dezmăț, dorință, nativii acestei zodii nu prea doresc relații extraconjugale. Dacă au ajuns să aibă o relație de lungă durată cu cineva, e semn că au ales persoana care să le și satisfacă toate dorințele. Cu toate acestea, au și ei slăbiciuni, iar dacă ar fi să calce strâmb ar face-o tot cu un Leu.

Fecioară

Nativii din Fecioară își fac ușor amanți sau amante, căci pentru ei nu există un concept definit al fidelității, ba chiar le place să aibă aventuri. Ei și-ar putea alege amanți din toate zodiile, mai puțin Balanță și Pești.

 

Balanță

Mereu în căutarea unui lucru mai bun, persoanele din zodia Balanță ar dori o aventură, dar le este greu să aibă una din cauza faptului că au o reputație și le e teamă ca oamenii să vorbească prea mult ori ca cineva isă le divulge secretul. Cei mai potriviți pentru ei ar fi acei nativi cărora nu le pasă de ce crede lumea, adică Gemeni.

Scorpion

Deși știuți ca fiind înflăcărați și nestatornici, nativii zodiei au rareori nevoie de amant sau amantă, datorită faptului că pentru ei contează mai mult să existe armonie în relație. Dacă echilibrul este de neatins, este posibil, totuși, să-și îndrepte atenția către altcineva. Ei sunt compatibili pe acest plan cu cei din zodia Gemeni, dar pot încerca și cu nativii din zodia Rac.

Săgetător

Săgetătorii nu își fac prea des de cap. Dar, dacă simt nevoia, amantul potrivit ar fi un partener din zodia Rac sau din zodia Fecioară.

Capricorn

Cei guvernați de semnul Capricornului ajung în punctul de a se interesa de o altă persoană tocmai după ce relația stabilă se află pe butuci. Ei vor experimenta cu nativi din zodia Taur sau din zodia Berbecului.

Vărsător

Nativii acestei zodii au parte de amanți mai mult înainte să intre într-o relație serioasă, decât după aceea. Însă, dacă relația li se năruie și vor să simtă din nou distracția de o noapte, partenerii ideali pentru ei sunt cei din zodia Gemenilor, a Văsătorului sau a celor din Leu.

Pești

Nativii zodiei își fac de cap cam toată viața. Nu sunt interesați de relația de cuplu și atunci când o au sunt nepăsători și reci. Își doresc să li se ofere atenție necondiționată și o pot primi, pentru o noapte, din partea nativilor din zodiile Balanță sau Săgetător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI