26 ian. 2024 | 22:18

Un scriitor român a plătit peste 100 de lei pentru o pâine la Lidl. A fost „furat” și a doua oară de aceeași vânzătoare

Social
Un scriitor român a plătit peste 100 de lei pentru o pâine la Lidl. A fost
Scriitorul Florin Lăzărescu, din Iași, a plătit 113 lei pe o pâine la Lidl. Pare aproape imposibil, însă este cât se poate de real.

Scriitorul Florin Lăzărescu, din Iași, a plătit peste 100 de lei pentru o singură pâine cumpărată de la o unitate comercială a lanțului de magazine Lidl. Situația pare aproape imposibilă, însă este cât se poate de reală. Chiar și după sesizarea erorii, casierița l-a taxat în plus pe client. Cum a fost „furat” acesta.

Experiența prin care a trecut scriitorul Florin Lăzărescu, după ce și-a făcut cumpărăturile la Lidl

Florin Lăzărescu, unul dintre fondatorii Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT), a făcut publică pe rețelele sociale o situația total neașteptată cu care s-a confruntat, după ce și-a făcut cumpărăturile de unul dintre supermarketurile Lidl.

Clientul a cumpărat, printre altele, o pâine de la Lidl, însă când a ajuns la casa de marcat, angajata i-a bătut pe bonul fiscal 19 bucăți ale aceluiași sortiment. Scriitorul ieșean nu a sesizat inițial această eroare, însă i-a atras atenția faptul că, din pungă, îi lipsea un produs.

Citește și: Clienţii LIDL, dezamăgiţi de magazin. Ce a găsit o româncă la raft, te vei uita de două ori înainte de a cumpăra

„113 lei pe o pâine la Lidl parcă e cam mult”

Florin Lăzărescu s-a întors la casa de marcat, unde i-a explicat casieriței că a bătut bonul fiscal greșit. Angajata i-a explicat clientului că a încurcat codurile produselor, tastându-l pe cel aferent rodiilor. I-a returnat banii și un alt bon fiscal, despre care s-ar presupune că ar fi corect.

„Știam că se scumpesc lucrurile de nu-ți vine să crezi, dar 113 lei o pâine la Lidl parcă e cam mult 🙂. Eu nu mă uit de obicei pe bon, dar am observat un produs lipsă în sacoșă și am căutat pe bonul electronic să văd dacă mi l-au bătut la casă. Nu era pe bon.

Am văzut însă prețul pâinii. M-am întors, vânzătoarea mi-a zis senin că a bătut codul de la rodie și mi-a dat banii înapoi”, a notat scriitorul Florin Lăzărescu pe contul său de Facebook, alăturând o fotografie cu bonul fiscal, ce poate fi vizualizată și în galeria foto.

Cum a fost „furat” clientul chiar și a doua oară

Scriitorul ieșean a crezut că angajata de la casa de marcat de la Lidl a rezolvat problema, corectând neregulile, însă după ce a ajuns acasă a avut parte de o altă surpriză. Florin Lăzărescu a observat că vânnzătoarea a scăzut doar 17 din cele 19 pâini trecute pe bonul fiscal.

Cu alte cuvinte, chiar și după ce i s-a cerut rezolvarea problemei, casierița de la Lidl a taxat clientul pentru o pâine în plus. Pentru că nu a mai avut cum să demonstreze eroarea, femeia a trecut ca motiv pentru retunarea parțială a banilor că bărbatului nu i-a plăcut pâinea comercializată la raft.

Citește și: Capcanele neștiute din magazinele Lidl. Cum îi păcălesc pe clienți, dezvăluirile foștilor angajați

Ce a notat casierița Lidl la motivul returului produselor

„Doamna m-a înșelat până și la refacerea bonului 🙂. M-am uitat online, a scăzut 17 pâini din 19 trecute pe bon, nu 18. Eu am luat în pungă una singură, dar cum să mai demonstrez azi că ieri nu erau două? Iar la motivul returului scrie că nu mi-a plăcut pâinea 🙂”, a mai precizat scriitorul ieșean Florin Lăzărescu.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vremuri tulburi pentru aceste zodii. Curg problemele
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro