Un nou scandal la Survivor România. Ștefan și Zanni, tensiuni evidente: ‘A fost ultima oară’

Un nou scandal la Survivor România. Ștefan și Zanni, tensiuni evidente: ‘A fost ultima oară’
Un nou scandal la Survivor Romania. Stefan si Zanni, tensiuni evidente

O nouă zi, un nou scandal izbucnește la Survivor România. Zanni și Ștefan Ciuculescu au dat cărțile pe față și au început să se certe în camp, în fața coechipierilor lor. Totul a pornit de la alegerile pe care le-au făcut Faimoșii la joc, lucru care l-a deranjat profund pe fostul portar de la FCSB și Rapid.

Un nou scandal la Survivor România

Ce tensiuni există, din nou, între Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Faimoși. Ștefan se simte nedreptățit în fața lui Zanni, lucru pe care a ținut să-l menționeze după cel de-al doilea Consiliu de nominalizare al săptămânii.

Fostul portar s-a contrat cu Sebastian Chitoșcă. Prietenul lui Zanni a declarat că trapperul este un sportiv mai bun decât Ștefan Ciuculescu, lucru care l-a revoltat pe Faimos.

Ștefan Ciuculescu: Cum s-a întâmplat și la jocul de ieri, au decis să intre Zanni.

Sebastian Chitoșcă: Trebuie să iasă Zanni.

Ștefan Ciuculescu: Așa pot să ies și eu.

Sebastian Chitoșcă: Da, dar a dat mai bine ca tine.

Ștefan Ciuculescu: Hai, mă, am dat amândoi la fel. Eram sigur că o bagi pe asta, lasă vrăjeala.

Ștefan a răbufnit la adresa lui Zanni

Sătul să fie ignorat de către colegii săi, fostul portar de la Rapid spune că nu va mai permite nimănui să-l subestimeze. Zanni s-a enervat la auzul acestor vorbe și a hotărât să părăsească tabăra.

Ștefan Ciuculescu Trage de tine, targe de tine, că ai ce să tragi. A fost ultima oară când am lăsat de la mine.

Zanni: Eu îmi găsesc energia din orice schemă, deci n-am nevoie de discuția asta depresivă.

Cosmin Stanciu: În momentul de față nu o să mai putem face strategii.

Nominalizare previzibilă la Survivor România, toți au votat în unanimitate

După cinci victorii consecutive, Războinicii au pierdut jocul de imunitate și au fost nevoiți să se nominalizeze, la Consiliul de sâmbătă, 29 mai. Albert, Maria, Andrei și Marius au votat toți, în unanimitate, pe Adelina Damian. Bruneta a spus că se aștepta la acest vot și i s-a părut cinstit, considerându-se cel mai slab membru, din punct de vedere sportiv, din echipa albastră.

Întrebați de Daniel Pavel dacă vor vota strategic, Adelina a ținut să demonstreze că este corectă până la capăt, spunându-i prezentatorului emisiunii că nu ar fi acceptat niciun fel de strategie care să fi permis ca unul dintre coechipierii săi mai bine pregătiți să fie votați în locul ei.

„Mă așteptam la aceste voturi. Mi le asum. Voiam să adaug faptul că eu nu aș fi fost de acord să se facă vreo strategie. Îi respect pe colegii mei și n-aș fi acceptat așa ceva din principiu.”, a declarat Adelina Damian la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI