Nominalizare așteptată la Survivor România. A primit toate voturile la Consiliul de eliminare

Nominalizare așteptată la Survivor România. A primit toate voturile la Consiliul de eliminare
Survivor România 2021: nominalizare așteptată în ediția de azi

Suvrivor România se apropie cu pași repezi de cele mai palpitante etape. Fanii show-ului sportiv stau cu sufletul la gură la fiecare ediție și se gândesc deja la jocurile individuale. Care sunt detaliile de la consiliul din această seară? Nominalizările au fost așteptate.

Survivor România 2021: Nou consiliu de eliminare! Nominalizările din ediția de 29 mai

Războinicii au pierdut jocul din ediția din această seară, dar teama că ar putea părăsi emisiunea revine tuturor. Concurenții rămași în jocul din Republica Dominicană sunt epuizați și își doresc să-și găsească forțele pentru a continua lupta.

Consiliul de azi i-a surprins pe Războinici triști pentru eșecul de pe teren, dar mulțumiți de prestația generală a echipei.  De departe cea mai plină de laude a fost Adelina, care și-a ridicat în slăvi colegii.

Întrebată despre o stretegie care ar fi urmată de echipă, sportiva a spu: „Voiam să adaug faptul că eu nu aș fi fost de acord să se facă vreo strategie. Îi respect pe colegii mei și n-aș fi acceptat așa ceva din principiu.”

  • „Mă așteptam la momentul ăsta și ne-am pregătit cu toții”

„Mă așteptam la momentul ăsta și ne-am pregătit cu toții. Am analizat totul și ne-am așteptat la tot ce se întâmplă. Nu trebuie să facem o tragedie din astea, nu s-a rupt nimic în echipă. La noi nu s-a legat la final. Nu e vorba de vreun conflict, ci de final”, a declarat Albert. 

„Am mare încredere că nu va peca nimeni de la noi săptămâna asta. N-am ce să reproșez nimănui. Am avut o zi proastă ca echipă, dar ne revenim. Tragem în continuare să rămânem cât mai mult în formula aceasta de cinci, chiar dacă suntem conștienți că unul câte unul o să plecăm”, a mărturisit și Andrei.

„Ne pare rău că trebuie să nominalizăm pe cineva, eram noi 5 care am câștigat atâtea probe. Din păcate se știe pe cine vom vota. Dar avem șanse, cred eu, mai ales după ultimele săptămâni, toți românii au văzut ce echipă bună avem și sperăm să ne voteze”, a mărturisit Marius Crăciun înainte de a ajunge la consiliu.

  • Nominalizare ediție 29 mai

Albert – Adelina
Adelina – Maria
Maria – Adelina
Andrei – Adleina
Marius – Adelina

Reacția concurentului

„Mă încearcă și un râs și un plâns. Există în viață lucruri interesante și lucruri importante. Maturizarea vine când faci diferența dintre ele. Nu are rost să te consumi sau să te stresezi pentru cele interesante, dar Survivor a devenit improtant pentru mine. Eram conștientă de această nominalizare. Sper ca cei de acasă să fie alături de noi și să ne țină împreună”
Maria

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI