Ce răni are Irisha după eliminarea de la Survivor. Faimoasa a suferit mult în Dominicană FOTO

Ce răni are Irisha după eliminarea de la Survivor. Faimoasa a suferit mult în Dominicană FOTO
Ce rani are Irisha pe corp

Irisha a suferit răni serioase pe traseele din competiția Survivor România, de la Kanal D. Aceasta a fost eliminată în urmă cu aproximativ o lună, fiind nominalizată de mai mulți coechipieri pe motive sociale.

Ce răni are Irisha după eliminarea de la Survivor

Artista nu s-a așteptat deloc să părăsească competiția, în urma voturilor publicului. La vremea aceea, Irishei i-a părut rău că a plecat de la Survivor, înainte de a le demonstra celor de acasă tot ce poate da pe traseu.

Irina Ceban spunea că Survivor a fost cea mai frumoasă experiență din viața ei, afirmând că nu a crezut niciodată că poate trăi în junglă, printre reptile și insecte. Ea a rămas cu multe amintiri după competiție, dar și cu multe răni pe corp.

De asemenea, fosta ”Faimoasă” de la Survivor România 2021 a vorbit deschis despre povestea de dragoste dintre ea și un milionar d epeste Prut. A trăit o poveste inedită cu un bărbat cu 14 ani mai în vârstă decât ea. Irina avea numai 18 ani, iar povestea de dragoste a durat opt ani.

Irina Ceban, poveste de dragoste cu un milionar

Aceasta a povestit în urmă cu ceva timp că iubitul ei devenise tot mai posesiv, interzicându-i acestea să poarte ținute sexy, să urce pe scenă și făcea în așa fel încât ea nu să nu-și poată clădu o carieră. Ea a vorbit despre fosta sa relație:

”Am avut o relatie de 8 ani. M-am despartit pentru ca nu-i placea ce fac, ma refer la cariera. Pe atunci eram studentă și isi dorea sa fiu decan sau profesoara, cu fuste până la genunchi. Nu e problemă de gelozie, în doze normale e chiar drăguță. Dacă nu e puțin gelos, mi se pare că nu îi pasă. Nu a fost de la început atât de posesiv.

După vreo doi ani au început să se schimbe lucrurile. Probabil a început să mă iubească, dar o iubire legată direct cu posesivitate. Nu ieșeam nici la club. Eu dacă nu veneam la 26 de ani în România, dacă veneam la 20 de ani eram… Dar asta nu e o scuză, trebuie să muncesc în continuare. (…) Am învățat și eu multe de la el, să fiu mai disciplinată”, a dezvăluit Irisha, pentru WOWbiz.ro.

În vârstă de 33 de ani, Irina Ceban a mai participat și la emisiunea Bravo, ai stil, ținutele sale fiind lăudate de către jurați.

„Cred că tu ai avut cele mai bune gale în acest sezon și, da, ai încheiat extraordinar. Ținuta îmi place la nebunie, dansatorii, costumele lor, tot ce s-a întâmplat în această seară mi se pare că a fost adus la perfecțiune. Sunt fericită și emoționată, pentru că momentul tău a fost ceea ce vreau să văd în această finală. Bravo!”, i-a spus Raluca Bădulescu, la Bravo, ai stil!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI