Ce a postat Tiberiu Argint pe Instagram, după ce s-a aflat că s-a despărțit de Andreea Bălan

Ce a postat Tiberiu Argint pe Instagram, după ce s-a aflat că s-a despărțit de Andreea Bălan
Andreea Blan se reface intr-o vacanta dupa deceptia amoroasa

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să se despartă. Cântăreața nu a vrut să se știe acest lucru, așa că a păstrat totul în mare secret.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au pus punct relației

Cu toate acestea, câteva semne clare i-au dat de gol pe cei doi. Chiar dacă cei doi păreau să se înțeleagă de minune și fanii vedetei credeau că își va reface curând viața, iată că planurile nu au mers așa cum își imaginau.

Cei doi au fost împreună aproape un an și jumătate, însă s-au despărțit acum aproape o lună.

Tiberiu și Andreea Bălan au avut în ultimul timp discuții, așa că ambii au decis să se despartă. Se pare că Andreea Bălan își dorea să se căsătorească din nou, însă iubitul ei nu s-a arătat prea încântat de acest plan de viitor.

În plus, faptul că Andreea Bălan are doi copii ar fi fost un impediment major pentru Tiberiu, care nu s-a văzut formând o familie și având activități specifice pentru un cuplu cu doi copii mici.

Se pare că bărbatul nu le acorda prea multă atenție sau afecțiune celor două fetițe ale lui George Burcea, lucru care i-a fost reproșat ulterior de iubita lui.

În plus, lucrul care a pus capac a fost faptul că sora lui Tiberiu Argintt, Sonia, i-a luat un interviu lui George Burcea. Din acest motiv, Andreea Bălan i-a spus iubitului ei să își mai vizitze sora.

S-au despărțit în urma discuțiilor și ca să fie totul clar, cei doi și-au șters fotografiile împreună de pe rețelele sociale.

Cum s-a afișat bărbatul la scurt timp după ce s-a aflat despre despărțire

Acum, după ce s-a aflat despre despărțirea lor, Tiberiu Argint s-a afișat din nou pe internet. Bărbatul apare cu un zâmbet larg, singur, la o terasă, în timp ce servește o pizza alături de o bere.

Ultima dată când a postat ceva legat de Andreea Bălan pe internet a fost pe 23 iulie, chiar de ziua ei.

În urmă cu doar o zi, Andreea Bălan a plecat în vacanță  în Egipt alături de fiicele sale și de mama ei.

Ele s-au cazat într-un resort de lux din Sharm El Sheikh, unde micuțele se bălăcesc și se bucură de soare.

Vedeta se reface acum după despărțire, deși în viața profesională îi merge totul foarte bine și tocmai ce a lansat o nouă piesă.

„Stele căzătoare este o piesă foarte dragă mie, pentru că este și cea care anunță albumul «Soare după nori», material discografic pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi.

Single-ul și întregul album reprezintă o parte din mine și sper că vă veți regăsi în versurile și muzica mea. Indiferent de greutățile întâmpinate, voi fi mereu o visătoare, întotdeauna am văzut soarele ce se ascunde după nori și vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să nu vă pierdeți niciodată optimismul”, a declarat Andreea Bălan.

Urmăriți Playtech.ro și pe