Tragedie în Baia Mare. Bebeluș de șase luni, transferat cu elicopterul SMURD la București, după ce a căzut peste el oala cu bulion fiert. Ce șanse îi dau medicii

Tragedie în Baia Mare. Bebeluș de șase luni, transferat cu elicopterul SMURD la București, după ce a căzut peste el oala cu bulion fiert. Ce șanse îi dau medicii

Un incident în bucătărie te poate costa viața copilului. Aceasta este situația disperată a unei familii din Baia Mare al cărui bebeluș se află internat la spital, în stare gravă. Micuțul a suferit arsuri pe 30% din corp, după ce a căzut peste el oala cu bulion fierbinte. Medicii din județ au dispus imediat transferul acestuia la București.

Ce au transmis autoritățile

Șoc și disperare la Baia Mare, acolo unde un bebeluș de doar șase luni a fost supus unei traume care îl va urmări toată viața, în situația fericită în care acesta va supraviețui. Micuțul a fost accidentat grav, după ce oala cu bulion fierbinte a căzut peste acesta, provocându-i arsuri pe 30% din suprafața corpului.

Părinții au solicitat imediat intervenția medicilor maramureșeni care au decis ca micuțul să fie transferat la București, din cauza rănilor grave pe care le prezenta. Astfel, victima a fost transferată la București cu o aeronavă din dotarea Inspectoratului General de Aviație al MAI, la Spitalul Clinic de Urgență din București.

„Având în vedere starea gravă a copilului și necesitatea transferării acestuia de la Baia Mare la o unitate spitalicească din București, a fost solicitat avionul Cessna Citation V, echipat pentru executarea misiunilor aeromedicale.

Pe tot parcursul zborului, copilul va fi monitorizat și asistat de o echipă medicală din cadrul UPU-SMURD a Spitalului Clinic de Urgență București”, a transmis Inspectoratul General de Aviație al MAI, potrivit someseanul.ro.

 

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI