Un nou divorț în showbizul românesc. Cântăreața a povestit totul, este clar

Un nou divorț în showbizul românesc. Cântăreața a povestit totul, este clar
Analia Selis a divorțat anul trecut de Răzvan Suma

Analia Selis a devenit după ce a câștigat în 2004 locul al treilea la Festivalul Internațional Cerbul de Aur. Venea din Argentina și după acest concurs a decis să rămână aici. Deja știa România, având în vedere că era căsătorită din 2003 cu violoncelistul Răzvan Suma.

Analia Selis divorțează dar rămâne în România

Cu o carieră deja plină de succes atât în România, cât și peste hotare, Analia Selis s-a considerat o femeie împlinită și fericită. Din păcate în 2009 avea să treeacă printr-o adevărată dramă. Era însărcinată cu al doilea copil, din cauza unor complicații pierde sarcina.

Acel a afost anul în care vedeta a decis să se retragă, ca un an mai târziu să anunțe că este din nou gravidă. Analia Selis și Răzvan Suma au doi copii frumoși, Noa şi Tiago, de nouă și opt ani. Și-a dedicat atenția asupra celor doi copii până recent, când o altă dramă s-a ivit în viața ei. După 17 ani de căsnicie, Analia Selis a anunțat printr-o postare pe facebook, că a divorțat de Răzvan Suma și că va dori să fie lăsată să-și rezolve problemele, în tihnă.

Un nou divorț în showbizul românesc. Cântăreața a povestit totul, este clar
Analia Selis, alături de Răzvan Suma și cei doi copii

”Anul trecut, pe 1 Decembrie m-am despărțit de fostul meu soț. . Ca sa evit întrebări despre o posibila împăcare’. As vrea sa va spun că în ceea ce mă privește nu există drumul înapoi. Acest an a fost un an intim, în care am avut nevoie de regăsire acasă, alături de Noa și Tiago’, a scris Analia Selis pe pagina sa de Facebook.

”Viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost.”

După 17 ani de căsnicie, carieră și familie împreună, anul trecut Analia Selis punea punct și încearcă acum să-și refacă viața, alături de cei doi copii, Noa şi Tiago. În același timp a încercat să le da sfaturi și altor femei, în aceeași situație declarând că:

”Viața este un dar extraordinar de minunat și merita trăită. NUMAI cu oameni și lucruri pe care merita sa le ai lângă tine. Restul trebuie lăsate in spate și cu ușa bine bine Încuiată.  (..) viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Nu mi-am gândit sub nicio clipă sa plec din România, nici înainte, nici atunci cand m-am despărțit și nici acum. România este o țară care mi-a dăruit și îmi daruiește în continuare foarte mult, așa că anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut’, a mai adăugat Analia Selis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI