Un nou cuplu după Survivor România. Faimosul care are o nouă relație

Un nou cuplu după Survivor România. Faimosul care are o nouă relație
Cuplu după terminarea Survivor România

Fanii  show-ului Survivor România se bucură de încă un nou cuplu. Unul dintre Faimoși are o nouă relație. Despre ce sportiv este vorba și ce detalii sunt cunoscute despre actuala sa relație?

Nou cuplu după Survivor România: un Faimos și-a găsit marea iubire

Unul din cei mai iubiți Faimoși din cadrul show-ului Survivor România și-a găsit marea dragoste după terminarea emisiunii sportive. Mai exact, Ștefan Ciuculescu are o nouă iubită. Acesta a postat pe rețelele de socializare imagini pline de romantism alături de o tânără blondină.

Amintim că fotbalistul a trecut printr-o despărțire chiar înainte de a părăsi Republica Dominicană. Aceștia era foarte apropiați, ulterior aproape că s-au sărutat în văzul tuturor.

Sportivul pare extrem de îndrăgostit, mai cu seamă că fanii se bucură pentru că el a trecut peste eșecul anterior amoros. Ciuculescu și fosta iubită au avut o relație preț de jumătate de an care s-a terminat înainte ca el să plece la Suvivor România.

  • Vezi Galeria FOTO

A suferit în urma ultimei relații

„Este vorba de o persoană care timp de 6 luni de zile a fost lângă mine zi de zi… Este vorba despre fata cu care am avut o relație până în momentul în care am venit în această competiție.’, a povestit Ștefan Ciuculescu la Survivor România 2021.

Ștefan nu a mai putut purta nicio conversație cu fosta parteneră pentru remedierea problemelor de cuplu deși spera acest lucru. El a subliniat că au fost unul lângă celălalt în cele mai grele momente din viața sa.

„Am avut niște discuții și sper ca după ce mă întorc, să stăm amândoi la aceeași masă că avem multe lucruri de spus. A fost lângă mine în cele mai grele momente din viața mea, de când joc fotbal, sincer’, a adăugat acesta.

Ce spune sportivul despre carieră?

  • Ciuculescu, dat afară de Gigi Becali?

„Nu cred că avea domnul Gigi Becali o problemă cu chestia asta. Am avut ocazia să interacționez cu dânsul, știa că îl imit, a și râs. S-a trezit un coleg să îi spună «Bre, nea Gigi, noi te avem cu noi tot timpul». Eu mi-am văzut de treaba mea. Mi-a zis «Băi, ia ridică-te, mă, în picioare».

Eu îi ziceam că nu e cazul, îmi era teamă de reacția lui la momentul acela. I-am spus că nu fac asta în vestiar sau la antrenament, ci când mai mergem noi între colegi la un grătar. «Păi, și cum fac eu?».

Era curios să vadă. Îl imit destul de bine. I-am arătat partea aceea când zice el «ziar mincinos, ziar mincinos» și ia ziarul la bătaie. Omul a râs fără niciun fel de problemă. Râdea cu lacrimi, ce să îmi zică”, a declarat, acum câtiva ani, Ștefan Ciuculescu (Sursa: gsp.live)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI