Un militar din Forțele pentru Operații Speciale Române a murit după un salt cu paraşuta. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un militar din Forțele pentru Operații Speciale Române a murit după un salt cu paraşuta. Ce s-a întâmplat cu bărbatul
Un militar român s-a stins din viață după un salt cu parașuta.

Un militar care făcea parte din Forțele pentru Operații Speciale Române a murit după un salt cu parașuta. Acesta și-a pierdut viața chiar la finalul unor salturi speciale. Tragedia a avut loc pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav pe data de 5 decembrie. Bărbatul era angajat la Ministerul Apărării Naționale încă din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii. Ce a adus la decesul său? ,,Militarul se afla pe Aerodromul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare.”

Militar decedat în timpul unui antrenament: bărbatul a murit după un salt cu parașuta

Maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, și-a pierdut viața la începutul acestei săptămâni. Acesta a făcut un atac de cord la finalul salturilor speciale. Bărbatul avea 49 de ani, era angajat al Ministerului Apărării Naționale din 1993, era căsătorit și avea doi copii.

Militarul se afla pe Aerodromul Ghimbav pentru executarea unor salturi în momentul în care și-a pierdut cunoștința. Cel din urmă a primit primul ajutor la fața locului, ulterior a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, acolo unde a murit după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență.

Florin Ștreangă și-a pierdut viața la scurt timp după ce a încheiat salturile cu parașuta programate în cadrul antrenamentului obișnuit, au susținut colegii săi.

,,Militarul se afla pe Aerodromul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare”

Trupul militarului a fost depus la Capela Sfântul Mina din Mangalia, iar funeraliile vor avea loc în cursul zilei de vineri, 9 decembrie, la Cimitirul Municipal din Mangalia.

,,Luni, 5 decembrie, maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale a decedat din cauze naturale. Militarul se afla pe Aerodromul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, când și-a pierdut brusc cunoștiința.

După acordarea primului ajutor la fața locului, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat. MM II Ștreangă Florin avea 49 ani, era angajat al MapN din anul 1993, era căsătorit și avea doi copii. Transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile.

Trupul camaradului nostru a fost depus la Capela Sfântul Mina din Mangalia. Funeraliile vor avea loc vineri, 9 decembrie 2022, la Cimitirul Municipal din Mangalia. Cinste și onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost mesajul postat pe pagina oficială a Forțelor pentru Operații Speciale Române.

Urmăriți Playtech.ro și pe