Un livrator de la Glovo a bătut un bărbat și l-a lăsat lat pe asfalt, în plină zi. Imagini VIDEO șocante

Un livrator de la Glovo a bătut un bărbat și l-a lăsat lat pe asfalt, în plină zi. Imagini VIDEO șocante
Un livrator de la Glovo a bătut un bărbat și l-a lăsat lat pe asfalt, în plină zi. Imagini VIDEO șocante

Un incident revoltător a avut loc în Sectorul 3 al Capitalei, sâmbătă după-amiază. Un livrator l-a luat la pumni, în plină stradă pe un bărbat în vârstă de 68 de ani.

Totul a pornit când victima nu ar fi acordat prioritate bărbatului care voia să traverseze strada în fața unui mall, din București. În acel moment, omul s-a enervat și a dat un picior mașinii. Atunci șoferul s-a enervat, a oprit mașina și a ieșit afară să se certe cu livratorul.

Incident grav în Capitală! Un livrator de la Glovo a bătut un bărbat

Acesta nu a stat prea mult pe gânduri și l-a luat la bătaie. După ce i-a tras un pumn zdravăn, șoferul s-a prăbușit pe asfalt și abia a putut să se ridice.

Martorii revoltați au intervenit pentru a-l ajuta pe bărbat și au sunat imediat la Poliție. Un echipaj a ajuns de urgență la fața locului și au deschis o anchetă i pentru loviri și alte violențe.

Forțele de ordine încă încearcă să îl identifice pe livrator. Victima a fost transportată la spital pentru a primi asistență medicală.

„În data de 06 mai 2022, în jurul orei 14.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că un tânăr necunoscut, ce livra produse alimentare, i-a lovit mașina, cu piciorul, iar ulterior și pe el.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, precum și echipaj de prim ajutor. Bărbatul de 68 de ani a fost transportat la spital pentru evaluare medicală.

Din primele date a rezultat faptul că persoana vătămată, în calitate de conducător auto, nu ar fi acordat prioritate tânărului, ce traversa în zona unui complex comercial, iar acesta ar fi lovit cu piciorul aripa autoturismului.

Ulterior, bărbatul de 68 de ani, a coborât din mașină și s-a implicat într-o altercație fizică cu tânărul, în urma căreia a fost lovit la nivelul feței.

În cauză, Secția 12 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și distrugere, în vederea stabilirii în totalitate a situației de fapt și pentru identificarea tânărului”, spun reprezentanții Poliției.