Bianca Drăgușanu, dezvăluiri fără perdea. Ce a putut recunoaște despre ea: „Eram renumită” EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri fără perdea. Ce a putut recunoaște despre ea: „Eram renumită” EXCLUSIV
Bianca, rebelă de mică

Încă de mică, fosta asistentă tv spune că avea o personalitate puternică și nu-i plăcea să se supună și să facă ceea ce i se cerea. Motiv pentru care, mărturisește aceasta în exclusivitate pentru Impact.ro, avea mereu nota scăzută la purtare în ciuda faptului că era o elevă isteață și învăța bine. Acesteia nu-i plăcea să poarte cravata de pionier pe care obișnuia să o folosească pentru a-și prinde părul.

Bianca Drăgușanu își făcea dreptate singură încă de mică

Bianca Drăgușanu, vedeta acuzată că a intrat în apartamentul în care Gabi Bădălău petrecea cu Florin Salam și alte fete și i-a luat la bătaie cu o bâtă, recunoaște că și-a făcut singură dreptate încă de mică.

Elevă fiind, potrivit propriilor mărturisiri, foarte rar avea 10 la purtare. Totul din cauza faptului că era foarte năzdrăvană și nu se supunea regulilor școlii.

„Eram năzdrăvană, nu cred că am avut vreodată 10 la purtare, eram renumită pentru nota scăzută cam în fiecare trimestru. Eram însă isteață, aveam note bune, bacul l-am luat cu 8 și 9. Dar am avut o personalitate puternică. Nu-mi plăcea să fac ca toți, eu eram mai cu moț”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ce făcea cu cravata de pionier

Vedeta ne-a mai spus și că nu obișnuia să poarte cravată de pionier, pe care o folosea ca accesoriu pentru păr.

„Nu aveam cravată de pionier deși mereu mi se atrăgea atenția. Nu voiam să o port. Cred că mi-o puneam în păr”, ne-a mai spus blonda.

Aceasta nu ne-a ascuns faptul că dacă fiica sa pe care o are din relația cu Victor Slav și care, la rându-i, pare destul de năzdrăvană, îi va semăna, nu va lua măsuri speciale. Din contră…

„Pe Sofia doar o voi certa, dar o voi lăsa să aibă personalitatea sa”, a completat aceasta.

”De vreo trei ani fac box”

Blondina abia și-a revenit după ce a luat nu mai puțin de 11 zile antibiotic din cauza unei gripe care nu-i mai trecea. Mai mult, starea sa de sănătate s-a înrăutățit după ce, nerefăcută fiind, s-a dus la sală.

„De vreo trei ani fac box cu un instructor, ceea ce mă face să mă simt foarte bine, în ciuda vânătăilor cu care mă aleg la mâini. Aș urca și-n ring, dacă suma pe care o primesc merită să fac asta. După ce am fost la sală, mi-a fost însă foarte rău și a trebuit să schimb antibioticul”, ne-a mai spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate.

Pleacă din țară

De 1 Mai, deși obișnuia să meargă la mare, nu mai face acest lucru și-n acest an. În schimb, Bianca Drăgușanu își dorea să meargă în Dubai, dar mamai ei nu are actele valabile.

„Chiar dacă aveam regim de divă, acum nu-mi mai place la mare. Voi pleca din țară. Nu pot merge acum în Dubai cu mama și cu Sofia, întrucât mamei i-a expirat pașaportul. Am fost să-l reînnoiască, dar nu va fi gata până atunci”, ne-a mai spus Bianca.

În ceea ce privește relația cu Gabi Bădălău, cei doi nu s-au mai văzut de la scandalul din apartamentul în care locuiau împreună. Acesta este plecat în vacanță în Grecia, cu copiii pe care-i are din căsătoria cu Claudia Pătrășcanu.