Un fost jucător de la Dinamo, prins de soție cu o fană la hotel. „Am târât-o de păr”

Fotbalist lovit de fulger! A ajuns la spital. Cine este considerat, de fapt, principalul vinovat

Fotbaliștii au parte de adrenalină atât pe teren, cât și în afara lui. Unii au o căsnicie fericită, își văd de viața de familie, alții din când în când mai joacă și „în deplasare”

Un fost jucător de la Steaua, Dinamo și Rapid a fost prins în ofsaid de soție

În anii 90, făcea furori alături de fratele său. Ambii au ajuns în vizorul echipelor de top și au plecat din orașul natal pentru a scrie istorie. Sabin Ilie, atacantul care a impresionat în Bănie, și nu la Universitatea, ci la Electroputere, o echipă în mare vogă în acea perioadă, a ajuns în scurt timp la un alt nivel. Lăsa Oltenia și după ce trecea pentru scurt timp pe la Brașov, a ajuns la Steaua București. Începea să fie din ce în ce mai cunoscut, căpăta notorietate, iar admiratoarele roiau în jurul său. Că doar fotbaliștii sunt ca un magnet pentru fetele frumoase. Dar, pentru Sabin Ilie, fratele celebrului Adrian „Cobra” Ilie, nu a contat că era căsătorit. Și a încercat o „schemă”, însă tactica a fost păguboasă. A fost prins în ofsaid de soție la un hotel, exact când se aștepta mai puțin. Chiar și fratele său a încremenit.

„Nu am avut probleme cu soții sau iubite, dar cu admiratoare care veneau cu tricouri brodate pentru Sabin. Găseam cutiuție cu medalioane de aur. Eu eram geloasă tare. Le mai alergam. L-am prins odată la hotel. M-am aranjat, mi-am pus o fustiță scurtă, am vrut să îi fac o surpriză plăcută, dar a fost una nereușită pentru el și pentru mine. L-a salvat Adrian. Au făcut schimb de apartamente și Adrian s-a speriat când m-a văzut. Sabin era cu o domnișoară în altă parte și s-a dus Adrian: „Sabin, așa-i că nu ești aici?”. A ieșit Sabin, a ieșit și aia și am dus-o cinci metri de păr până la scări”, a spus Leta Ilie, fosta soție a lui Sabin Ilie, pentru ProSport LIVE.

Cum a cunoscut-o Sabin Ilie pe Leta: ”Eu sunt Sabin Ilie, fratele lui Adrian Ilie, iar Opelul de afară e al meu”

Lui Sabin Ilie i-a luat ceva timp până să intre în grațiile celei ce avea să-i devină soție. Leta a povestit cum a decurs prima întâlnire dintre cei doi.

„Mergeam la Favorit, la o cofertărie, iar colegii lui m-au văzut și l-au trimis pe Sabin. A venit la mine și mi-a zis: „Buna! Sunt Sabin Ilie, fratele lui Adrian Ilie, și ăla e Opelul meu”. De atunci s-a ținut după mine de la Favorit la Orizont și am descoperit că avem prieteni comuni și de atunci am început să vorbim. Altfel nu, eram exigentă ca și acum.

M-a cucerit foarte greu. A durat câteva luni, Nici el nu avea voie să greșească. Era și el tânăr, iar eu nu voiam relație, dar nu îl lăsam în pace. El era la Steaua. Cred că era acolo de o lună, era rezervă. La primul meci la care am mers a dat primul lui gol, un gol important cu Rapid și de atunci el a considerat că îi port noroc și așa s-a dovedit pe parcursul timpului”, a povestit Leta.

Cei doi au divorțat în 2005.

Sabin Ilie, 45 de ani, a disputat 320 de meciuri la nivel de seniori (la echipele de club la care a evoluat), marcând 144 de goluri. A jucat la granzii din Capitală, la Steaua, Rapid și Dinamo. În ultimii ani a intrat într-un anonimat total și a vrut să se reapuce de fotbal. Are 4 selecții în naționala de tineret a României.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI