Un fermier a golit un bazin de apă. Când a văzut ce a găsit apoi, a înlemnit

Un fermier a găsit un bancomat pe fundul bazin de apă

Un fermier a ajuns să dea declarații la poliție, după ce a golit un bazin utilizat la irigații. Bărbatul nici nu știa prin ce urmează să treacă atunci când s-a apucat să sece bazinul respectiv de apă pentru lucrările obișnuite de întreținere. A pus mâna pe telefon imediat ce a văzut un obiect care nu avea ce căuta chiar pe fundul bazinului golit.

Un fermier a găsit un bancomat pe fundul bazin de apă

Un fermier american din Nebraska a făcut o descoperire neașteptată într-un bazin cu apă pe care l-a secat pentru a efectua obișnuitele lucrări de întreținere.

Nu mică i-a fost mirarea atunci când a descoperit pe fundul bazinului din Exeter un bancomat, transmite UPI. Wynn Hall, proprietarul terenului, crede că bancomatul a ajuns acolo recent, deoarece acum doi ani, când a secat de asemenea balta, nu era nimic pe fundul ei.

Un fermier a găsit un bancomat pe fundul bazin de apă
Un fermier a găsit un bancomat pe fundul bazin de apă

Hoții au încercat să scape de probele care îi incriminau

Omul nici nu a știut inițial ce este obiectul care zăcea pe fundul lacului. A crezut că este un frigider sau un cuptor. ”M-am întrebat cine ar arunca un frigider sau un cuptor în bazin, de fapt în cea mai adâncă parte a bazinului?”, a spus el pentru un post local de televiziune.

Norocul său a fost că a avut telefonul la îndemână, așa că a făcut o fotografie ciudatului obiect, apoi a mărut poza și a văzut ce anume reprezintă mormanul de fiare. Cum a realizat că acela este un bancomat, a pus din nou mâna pe telefon pentru a suna la postul de poliție.

Misterul a fost dezlegat la scurt timp, după ce de la biroul șerifului i s-a transmis fermierului că bancomatul a fost furat recent din zonă, iar hoții au încercat să scape de probe imediat după ce au golit banomatul de bani. Autoritățile încearcă acum să dea de urmele celor care au furat banii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI