Horațiu Mălăele, cu teancul de bani prin oraș. Ce a pățit artistul la bancomat

Horațiu Mălăele, cu teancul de bani prin oraș. Ce a pățit artistul la bancomat
Horațiu Mălăele, cu teancul de bani prin oraș. Ce a pățit artistul la bancomat

Îndrăgitul actor, Horațiu Mălăele, a fost surprins într-o ipostază inedită de paparazzi, după ce a petrecut minute în șir în încercarea de a rezolva o problemă care i-a dat serioase bătăi de cap. Cine s-ar fi gândit că portofelul prea greu poate da dureri de… cap?

Horațiu Mălăele, refuzat de bancomat

Deși o vizită la piață reprezintă o activitate obișnuită, de zi cu zi, Horațiu Mălăele a reușit să tranforme banalul în comic. Îndrăgitul actor a ieșit să își cumpere de-ale gurii, moment în care s-a lovit de o problemă tipică privind piețele din România și anume: nu a putut să facă plata cu cardul bancar.

Ce a urmat poate fi dedus cu ușurință. Mălăele a plecat în căutarea celui mai apropiat bancomat pentru a scoate niște bani cash, dacă nu a avut la dispoziție o modalitate modernă de plată.

Cât a durat „operațiunea“

Necazul face că operațiunea a durat câteva minute bune, căci suma pe care o voia actorul nu era în bancomat. Acesta era însoțit de Marius Tucă, iar după ce a văzut că aparatul refuză să-i dea drepturile, Mălăele s-a consultat cu amicul său privind problema.

Într-un final, la câteva apăsări de butoane mai târziu, bărbatul a reușit să scoată banii de care avea nevoie pentru cumpărături. Din imaginile făcute de paparazzi spynews.ro se poate observa că teancul de bancnote de 50 de lei scos de Mălăele a fost unul destul de generos.

După ce pățania a luat sfârșit, actorul s-a reîntors la piață, unde a degustat din bucatele pe care le-a cumpărat cu banii „proaspăt“ retrași de la bancomat.

Valentin-Horațiu Mălăele este actor, regizor, caricaturist și scriitor român. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ în 1975, clasa profesor Octavian Cotescu, potrivit wikipedia.org.

„Când m-am născut, nu erau semne de vreo reușită a mea în viață. Aveam un strabism foarte pronunțat, eram dislexic și abia citeam, toți cei din jur râdeau de mine – profesori și copii, eram numit «prostu’ clasei»“, declara el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI