Un elev, bătut crunt de tatăl unui coleg în autobuzul școlar: „Mami, nu mai puteam de frică”

Un elev, bătut crunt de tatăl unui coleg în autobuzul școlar: „Mami, nu mai puteam de frică”
Elev bătut crunt de tatăl unui coleg

În urmă cu câteva zile, pe data de 9 martie, un copil de doar 13 ani a fost bătut de tatăl unul coleg, în microbuzul școlar, de față cu ceilalți elevi. Copilul agresat este din Laloșu, Vâlcea. Elevii de le Școala Mologești – Laloșu mergeau spre casă după terminarea orelor. În același timp, un incident a izbucnit între un elev din clasa a VI-a și un alt elev din clasa a VII-a.

Elev bătut de tatăl unui coleg

Toată întâmplarea s-a petrecut sub privirea șoferului autobuzului, fără ca acesta să aibă vreo reacție. Dar și sub privirile copiilor, la început amuzate, dar apoi pline de groază. După altercația dintre cei doi elevi, tatăl unuia dintre ei a intervenit. Acesta a urcat în autobuz și i-a aplicat celuilalt băiat o „corecție” de neuitat. Bărbatul s-a năpustit asupra copilului cu pumnii si palmele. Chiar și după câteva ore de la incident, încă se vedeau urmele degetelor pe față.

Încă există nelămuriri cu privire la acest caz. De ce a oprit șoferul autobuzul școlar într-un loc nepermis, în fața casei agresorului, de ce a staționat mai mult timp acolo, de ce nu i-a interzis bărbatului să urce și de ce nu a intervenit atunci când a observat ce se întâmplă. După agresiune, nimeni nu a cerut ajutor medical, cu toate că băiatul avea fața umflată și la câteva ore după incident. A doua zi au mers la Medicina Legală pentru certificatul constatator al agresiunii. Părinții au refuzat să-i facă băiatului  radiografie. Au motivat că le este teamă de noul coronavirus.

Poliția a deschis un dosar penal

Mama băiatului agresat a povestit ce s-a întâmplat, după ce a discutat cu cu fiul ei și alți copii ce au asistat la agresiune.

Mi-a spus copilul că a vrut să mănânce seminţe în autobuz, când celălalt copil a sărit de la locul lui şi i-a interzis să mănânce, ca să nu facă mizerie. Băiatul a pus înapoi seminţele în buzunar, dar celălalt copil a continuat să-l jignească. Apoi l-a jignit şi al meu, a recunoscut acest lucru. Celălalt copil a sărit la el. S-au îmbrâncit. Între timp, maşina a ajuns la poarta copilului respectiv”, a mărturisit mama.

Deși nu exista stație în acel loc, șoferul a decis să oprească autobuzul la solicitarea elevului implicat în altercație și să-l aștepte pe tatăl acestuia, fostul viceprimar. Atunci a venit părintele nervos și s-a produs agresiunea, însă șoferul nu a reacționat deloc. Conducerea școlii susține că nu știe nimic de altercația dintre cei doi copii. În acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI