09 mart. 2021 | 06:46

Ultima oră. Fiica criminalului din Onești, dezvăluiri șocante. Ce este dispusă să facă pentru a fi lăsată să-și vadă tatăl

News
Ultima oră. Fiica criminalului din Onești, dezvăluiri șocante. Ce este dispusă să facă pentru a fi lăsată să-și vadă tatăl
Fiica criminalului din Onbești, dezvăluiri șocante

Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan, autorul dublei crime din Onești, este recvoltată că nu este lăsată de autorități să-și vadă părinții. Aceasta face acuzații grave cu privire la modul în care tatăl său a fost ignorat atâția ani, fără a-i păsa cuiva de nedreptatea la care a fost supus. Femeia a declarat că ar fi dispusă să facă orice pentru a-și vedea părinții.

Fiica lui Gheorghe Moroșan nu este lăsată să ia legătura cu tatăl criminal

În cursul serii de luni, Mihai Gâdea a difuzat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” interviul oferit de fiica lui Gheorghe Moroșanu pentru un reporter Antena3, căruia îi dezvăluia că este șocată de modul în care autoritățile au rămas pasive în fața unei asemenea tragedii, fără a lua măsuri preventive atunci când tatăl său amenința că va face acest lucru.

Femeia a declarat, de asemenea, că nu este lăsată să vorbească nici la telefon cu tatăl, iar atunci când sună la spital și se prezintă i se închide telefonul în nas. Mai mult, aceasta a fost sfătuită de procurorul din Bacău să părăsească țara.

„Nu mi se permite absolut deloc să iau legătură cu el. Am vorbit la spital, în momentul în care mă prezint și spun cine sunt, mi se închide telefonul. Și dacă încerc nenumărate telefoane mi se dă ocupat. Domnul Procuror Neagu de la Parchetul Onești mi-a zis că ar trebui să părăsesc țara. De ce nu mă lasă să pot intra eu în contact cu el?”, a afirmat aceasta.

Fiica este dispusă să facă orice pentru a-și vedea tatăl

Întrebată dacă ar fi dispusă să poarte echipament de înregistrare pentru a fi lăsată să intre la tatăl său, aceasta a răspuns afirmativ. Fiica criminalului și-a strigat încă o dată neputința în fața acestei situații și dorește să afle de ce nimeni nu l-a băgat în seamă pe tatăl său înainte să se ajungă la această tragedie.

„DA! Doar că să îmi văd tatăl. DA! Nu știu cum se poate proceda. De ce s-a ajuns la dezastrul asta? De ce autoritățile nu au luat măsuri când trebuia, când s-au depus plângeri peste plângeri. De ce nu l-a luat nimeni în seamă?

Și-a strigat disperarea într-un mod continuu și nimeni nu l-a băgat în seamă”, a declarat femeia, cu ochii în lacrimi.

Fiica lui Gheorghe Moroșan a mai povestit că a sunat la Poliție în acele momente, dar nimeni nu a reacționat pozitiv, ba mai mult, au ridicat din umeri explicând că nu se poate face nimic. Femeia explică disperată că tatăl său a cerut în repetate rânduri hârtia care să demonstreze că acel apartament i s-a luat pe bună dreptate, pe care legală, iar acest lucru a fost imposibil.

„Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situație. Am sunat la Bacău, am sunat la București. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliție. Așa am avut în cap. Am sunat chiar și la presă. ‘Nu avem mașină să ne deplasam în teren’ mi-au spus de la Bacau.

Am încercat să vorbeasc cu el (cu tatăl ei, n.r.) Mi-a spus în telefon: ‘Îmi doresc să îmi aducă acea hârtie!’ (referitoare la posesia apartamentului, n.r.)

Ce putere aveam eu, ca lumea să înțeleagă situația, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieți?
‘Dom’le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom’le, vă aducem niște bani. Bani falși!’ Chiar nu există în Poliția Română?”, a spus fiica lui Gheorghe Moroșan la Sinteza Zilei.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro