Un copil de 6 ani a fost găsit mort în pat. Primul suspect este chiar tatăl său, care l-a agresat în trecut

Un copil de 6 ani a fost găsit mort în pat. Primul suspect este chiar tatăl său, care l-a agresat în trecut
Copil găsit mort în casă, la doar 6 ani

Un copil de doar 6 ani a fost găsit fără viață în pat, vineri dimineața. Tragedia a avut loc în Brădeni, județul Sibiu, iar oamenii legii au deja un suspect. Cel care a sunat la 112 pentru ajutor este tatăl celui mic.

Unul dintre suspect este tatăl

Procurorii au început deja o anchetă, iar tatăl băiatului este audiat în acest moment la secție. Exista informații cum că cel mic ar fi fost agresat de mai multe ori de tată. De asemenea, în urmă cu o zi, bărbatul a căzut peste cel mic, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Criminaliștii, alături de polițiștii de investigații criminale și un procuror, au mers la locuința unde a fost găsit trupul neînsuflețit al copilului, care a fost preluat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu. Urmează ca medicii legiști să efectueze necropsia pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Tatăl copilului este audiat de polițiști. Având în vedere că, doar cu o zi înainte, tatăl a căzut peste copil, este luată în calcul ipoteza în care părintele ar fi provocat decesul celui mic. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situații și încadrării juridice a faptei.

O româncă din Anglia a fost reținută după ce și-a ucis nepotul

O româncă stabilită în Anglia, în vârstă de 49 de ani, a fost reținută după ce și-a înjunghiat mortal nepotul de doar 5 ani. Părinții au fost cei care l-au găsit pe cel mic fără viață, după ce au venit de la muncă. Bunica obișnuia să stea cu băiețelul cât timp ei erau plecați la muncă, însă niciodată nu s-a pus problema să recurgă la un asemenea gest.

„Fiul nostru era cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea până mergea la culcare. Avea atât de multă energie. Iubea să cânte și să danseze. Este toată inima noastră, toată iubirea noastră și totul pentru noi”, au spus părinții lui Mario într-o delcarație.

Bunica băiatului a fost reținută imediat de oamenii legii și dusă la secție pentru a fi audiată. Se pare că aceasta ar avea probleme psihice. Unul dintre vecini a precizat că din casă se auzea țipete, înainte de a ajunge poliția la locul faptei.

„Am auzit țipete, strigăte, iar mama a dat năvală-n magazin spunând că băiatul ei a fost atacat. Urla: «copilul meu, copilul meu», și spunea în mod repetat «chemați poliția». Era într-o mare suferință, așa cum vă puteți imagina. A fost un coșmar. Nu știm dacă băiatul a fost scos din casă sau găsit în casă, este încă destul de confuz totul, dar mulți oameni spun că a fost înjunghiat, ceea ce e îngrozitor”.