Bunica lui Mario, copilul de cinci pe care femeia l-a ucis, avea probleme psihice. Cel mic a fost găsit fără viață de părinți

Bunica lui Mario, copilul de cinci pe care femeia l-a ucis, avea probleme psihice. Cel mic a fost găsit fără viață de părinți
De ce boală suferea bunica lui Mario

Un copil de doar cinci ani a fost ucis de către bunica sa, chiar de ziua lui. Părinții au plecat la muncă și l-au lăsat pe micuț în grija ei, având totală încredere în aceasta. Când s-au întors de la muncă au avut parte de o imagine de coșmar.

Bunica ar avea probleme psihice

Copilul a fost găsit de către părinți cu o rană produsă prin înjunghiere, iar principalul suspect este bunica lui Mario. Părinții erau plecați la muncă, iar cel mic nu avea cu cine să stea. Se pare că femeia ar avea probleme psihice, iar gestul necugetat l-ar fi făcut imediat după ce părinții ar fi plecat la muncă.

La locul crimei au ajuns de urgență medicii. Au început manevrele specifice de resuscitare, însă copilul de cinci era s-a stins din viață, iar echipa de salvare a fost nevoită să declare decesul. Principalul suspect este chiar bunica lui Mario, fiind reținută imediat de către oamenii legii. Aceasta a fost reținută și urmează să fie audiată.

Familia locuiește în Anglia, iar vecinii spun că bunica lui Mario era o femeie liniștită și nu a provocat niciodată un scandal, cu atât mai puțin să fi părut că are probleme mintale. Totodată, un alt vecin a precizat că, înainte de a ajunge poliția, s-au auzit țipete din casă.

„Am auzit țipete, strigăte, iar mama a dat năvală-n magazin spunând că băiatul ei a fost atacat. Urla: «copilul meu, copilul meu», și spunea în mod repetat «chemați poliția». Era într-o mare suferință, așa cum vă puteți imagina. A fost un coșmar. Nu știm dacă băiatul a fost scos din casă sau găsit în casă, este încă destul de confuz totul, dar mulți oameni spun că a fost înjunghiat, ceea ce e îngrozitor”.

Părinții lui Mario trec prin clipe grele

Cristina și Dorinel, părinții lui Mario, sunt devastați în urma imaginilor îngrozitoare pe care le-au văzut atunci când au intrat în casă pentru prima dată. Cei doi i-au adus lui Mario un ultim omagiu, într-o declarație emisă de poliția din West Midlands.

„Fiul nostru, a fost cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu, de când se trezea, până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi”.

Prietenii familiei au spus că bunica avea grijă regulat de Mario după ce ieșea de la grădiniță, cât timp părinții erau la muncă, însă nu s-au gândit niciodată că ar recurge la un gest atât de extrem. Femeia a fost reținută de către autoritățile din Anglia în temeiul Legii sănătății mintale.