31 mart. 2021 | 13:56

Un bătrân din Mureș a rămas fără 250.000 de lei. Cum i-au sustras 4 femei de la el, de fapt

Știri Locale
Un bătrân din Mureș a rămas fără 250.000 de lei. Cum i-au sustras 4 femei de la el, de fapt
Un bătrân din Mureș a rămas fără 250.000 de lei

Un bărbat din Luduș, județul Mureș, a fost victima unui șantaj. Acesta a fost șantajat cu fotografii compromițătoare, făcute de una dintre ele, în timp ce era în vizită la acesta. În schimb, bărbatul a plătit 250.000 de lei pentru ca fotografiile să ajungă în spațiul public.

Bărbat șantajat cu fotografii compromițătoare

Potrivit IPJ Mureș, în iulie 2020, femeie l-ar fi vizitat pe bărbat acasă la acesta. Atunci a realizat mai multe fotografii cu acesta în ipostaze neortodoxe, păstrându-le apoi pentru șantaj. Împreună cu alte trei femei, cu vârste cuprinse în 15 și 45 de ani, l-au amenințat că vor face publice pozele. Bărbatul avea 81 de ani, iar de frică, le-a dat bani dea lungul timpului. Bătrânul le-a plătit celor patru femeie nu mai puțin de 250.000 de lei, în speranța că acestea nu vor divulga pozele nimănui. A continuat să le ofere bani până nu a mai suportat și a mers la poliție, în speranța că își va recupera banii.

„La data de 29 martie, în urma activităţilor desfășurate, au fost identificate patru femei, cu vârste cuprinse între 15 și 45 ani, toate din Luduș, bănuite de șantaj”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Două dintre cele patru femeie au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Ele sunt cercetate într-un dosar penal de șantaj. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Un bărbat din Galați a înșelat, șantajat și violat o femeie

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, este acuzat că ar fi violat și șantajat o femeie bolnavă ce strângea bani pentru tratament. Conform procurorilor, bărbatul ar fi șantajat-o pe femeie mai multe luni, între aprilie 2020 și ianuarie 2021. Acesta avea fotografii indecente cu victima.

„Profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate, care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul, în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente. Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate cu postarea pe reţelele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul a solicitat si obţinut de la aceasta, diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o, totodată, să întreţină cu el raporturi sexuale”, au transmis procurorii, citați de Mediafax.

Potrivit unui comunicat la Parchetului de Pe lângă Judecătoria Galați, în acest dosar se fac cercetări pentru șantaj și viol în formă continuată. A fost arestat pentru 30 de zile, în urma unei decizii a judecătorului in cadrul Judecătoriei Galați.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro