Vedeta de la Insula Iubirii care a primit poze indecente de la un fotbalist: ”Mi-a arătat tot”

Vedeta de la Insula Iubirii care a primit poze indecente de la un fotbalist: ”Mi-a arătat tot”
Georgia Harrison este printre cele mai dorite femei din Marea Britanie

Fotomodelul Georgia Harrison și-a câștigat celebritatea în Marea Britanie în special după apariția în show-ul Insula Iubirii. Doar că frumoasa blondă a realizat foarte repede că faima vine cu prețul ei. Georgia este hărțuită permanent de un fotbalist celebru. Nu a făcut public numele agresorului, dar a precizat că acesta joacă în Premier League și este căsătorit.

Georgia Harrison a evitat să dea numele fotbalistului care o hărțuiește. A precizat că joacă în Premier League și este căsătorit

„Perversul îmi tot trimite fotografii murdare. L-am blocat anul trecut, credeam că am scăpat de el. Acum are un cont fals, probabil îl folosește ca să agațe fete, dar fără să își dezvăluie identitatea. La un moment dat mi-am dat seama cine e. După câteva mesaje a început să îmi trimită poze cu penisul lui. L-am confruntat și a recunoscut cine e. I-am spus să se oprească, altfel îi voi face numele public. A continuat să trimită poze murdare, așa că am vorbit cu avocatul și am cerut un ordin de restricție”, a povestit Georgia Harrison pentru revista OK.

Georgia Harrison, 25 de ani, a devenit celebră în urmă cu trei ani, prin participarea la ediția britanică din Insula Iubirii. Spunea încă de atunci că nu vrea să audă de aventuri, ci speră să își găsească un soț cât mai repede și să aibă un copil. Recent, blonda a reușit să depășească pragul de un milion de urmăritori pe Instagram.

În sezonul 3 din Insula Iubirii, Georgia Harrison a avut un parcurs destul de lung. A intrat în ziua 1 și a fost eliminată în ziua 46. Georgia a avut o relație cu un fost partener de platou de la Insula Iubirii, Sam Gowland. Cei doi s-au despărțit destul de repede. Interesant este că vărul lui Gowland, Jonathan Grounds, este fotbalist profesionist la Birmingham, în liga a doua engleză.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI